Non-stop flyvning fra Arusha flyplass (ARK)

Non-stop flyvninger til 3 destinasjoner via 9 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Arusha flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Arusha flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Arusha flyplass
Flyplass (IATA) kode ARK
By Arusha
Land Tanzania (TZ)
Fullstendig plassering Arusha flyplass
Breddegrad -3.367249
Lengdegrad 36.624912
Nettsted Taa.go.tz
Vis på kart Google maps

Arusha Airport Facilities and Services

Arusha Airport, også kjent som Kilimanjaro International Airport (ARK), er et viktig transportknutepunkt i Arusha, Tanzania. Flyplassen betjener både innenlandske og internasjonale flyvninger, og tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig reiseopplevelse for sine passasjerer. La oss utforske noen av de viktigste fasilitetene som er tilgjengelige på Arusha flyplass:

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Arusha flyplass har dedikerte innsjekkingsskranker for passasjerenes bekvemmelighet. Det vennlige personalet hjelper til med innsjekkingsprosessen, noe som gir en jevn start på reisen.
 • Bagasjehåndtering: Flyplassen tilbyr effektive bagasjehåndteringstjenester for å sikre trygg overføring av bagasje. Passasjerer kan enkelt sette av og samle bagasjen på anviste områder.
 • Sikkerhet: Arusha flyplass prioriterer sikkerheten og sikkerheten til sine passasjerer. Avanserte sikkerhetstiltak er på plass, inkludert sikkerhetspersonell, CCTV-overvåking og bagasjekontroll.
 • Informasjonsskranker: Passasjerer kan søke assistanse eller samle informasjon fra det vennlige personalet som er stasjonert ved informasjonsskranker i hele terminalen.
 • Restauranter og kafeer: Flyplassen har en rekke restauranter og kafeer hvor reisende kan nyte en rekke retter og forfriskninger.
 • Tollfri shopping: Arusha flyplass har avgiftsfrie butikker som tilbyr en bredt utvalg av produkter som parfymer, kosmetikk, alkohol, tobakk og suvenirer. Passasjerer kan handle gaver i siste liten eller rett og slett unne seg litt terapi.
 • Minibanker og valutaveksling: Det er minibanker som er praktisk plassert i terminalbygningen der passasjerer kan ta ut penger. I tillegg er valutavekslingstjenester tilgjengelig for å hjelpe med eventuelle valutakonverteringsbehov.

Hageområde

Arusha flyplass er også kjent for sitt vakre hageområde hvor passasjerene kan slappe av og slappe av før eller etter flyvningene deres. Det rolige miljøet tilbyr en forfriskende oase midt i travelhetens kjas og mas.

Transportalternativer

 • Taxi: Passasjerer kan enkelt finne drosjer utenfor flyplassterminalen for praktisk transport til deres ønskede destinasjoner. Det er tilrådelig å forhandle priser eller bruke den angitte taxiholdeplassen for pålitelig service.
 • Bilutleie: Flere bilutleiebyråer har skranker på Arusha flyplass, som gir passasjerene frihet til å utforske regionen i sitt eget tempo.
 • Lokale busser: For de som leter etter et mer budsjettvennlig alternativ, kjører lokale busser i nærheten av flyplassen. Det er imidlertid viktig å merke seg at bussruter kan variere.

Tilleggstjenester

 • Medisinske fasiliteter: Flyplassen tilbyr medisinske fasiliteter, inkludert et dedikert medisinsk senter og opplærte medarbeidere til å ivareta eventuelle helsenødsituasjoner.
 • Spesiell assistanse: Arusha flyplass tilbyr spesielle assistansetjenester til passasjerer med funksjonshemminger eller de som trenger ekstra støtte. Rullestoler og dedikerte ansatte er tilgjengelig på forespørsel.
 • Forretningsfasiliteter: For forretningsreisende tilbyr flyplassen fasiliteter som konferanserom og Wi-Fi-tilgang for å sikre produktivitet mens du er på farten.

Arusha flyplass er forpliktet til å tilby en komfortabel og praktisk opplevelse for reisende som passerer gjennom terminalene. Med en rekke fasiliteter og tjenester tilgjengelig, kan passasjerene være trygge på at reisen deres blir hyggelig og effektiv.


Sıkça Sorulan Sorular

Arusha flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Arusha flyplass belirlenmiş IATA kodu ARK ile tanımlanır.

Arusha flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Arusha flyplass ile Abeid Amani Karume International Airport (ZNZ) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 1h 35m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Arusha flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Arusha flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 9 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Regional Air, HOP!-REGIONAL, Auric Air, Precision Ai ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Arusha şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Arusha şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Arusha flyplass (ARK) tercih edilen seçenektir.

Arusha çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Arusha civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella