Direktefly fra Arrachart flyplass (DIE)

Non-stop flyvninger til 4 destinasjoner via 3 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Arrachart flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
TNR Antananarivo

1 flyvninger per dag

2t 5m Vis pris
DZA Dzaoudzi
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 15m Vis pris
RUN St Denis
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

3t 0m Vis pris
NOS Nysgjerrig-være
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

flyvninger per dag

0t 35m Vis pris

Arrachart flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Arrachart flyplass
Flyplass (IATA) kode DIE
By Antsiranana
Land Madagascar (MG)
Fullstendig plassering Arrachart flyplass
Breddegrad -12.351111
Lengdegrad 49.294167
Vis på kart Google maps

Arrachart Airport fasiliteter og tjenester

Introduksjon

Arrachart Airport er en velkjent internasjonal flyplass som ligger i Antananarivo, hovedstaden på Madagaskar. Det fungerer som et viktig transportknutepunkt, som forbinder passasjerer til forskjellige nasjonale og internasjonale destinasjoner. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk opplevelse for reisende.

Fasiliteter

Arrachart flyplass tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter for å imøtekomme passasjerenes behov:

  • Terminalbygning: Flyplassen har en moderne terminalbygning utstyrt med alle nødvendige fasiliteter. Det tilbyr romslige venteområder, komfortable sitteplasser og gratis Wi-Fi-tilgang i hele terminalen.
  • Detaljhandel og servering: Ulike butikker og avgiftsfrie butikker er tilgjengelige i terminalen, og tilbyr et bredt utvalg av produkter inkludert klær, elektronikk og lokale suvenirer. Det finnes også flere spisesteder, inkludert restauranter, kafeer og snackbarer, hvor passasjerene kan nyte deilige måltider eller ta en rask matbit.
  • Bank og valutaveksling: Arracart flyplass har bankfasiliteter og valutavekslingsdisker for bekvemmeligheten av reisende. Minibanker er også tilgjengelige for kontantuttak.
  • Bilutleie: Passasjerer kan enkelt leie en bil fra flyplassen for å utforske byen eller nå ønsket destinasjon. Flere bilutleiefirmaer har skranker på Arrachart flyplass.

Tjenester

Flyplassen tilbyr en rekke tjenester for å sikre en jevn reiseopplevelse:

  • Flyinformasjon: Informasjonsskjermer er strategisk plassert i hele terminalen, og viser flyoppdateringer i sanntid, avgangs- og ankomsttider, samt gateinformasjon.
  • Bagasjetjenester: Arrachart flyplass tilbyr bagasjetjenester, inkludert bagasjetraller og bagasjeinnpakningsfasiliteter. Mistet og funnet-tjenester er også tilgjengelig for å hjelpe passasjerer i tilfelle forsvunnet eller skadet bagasje.
  • Transport: Flyplassen tilbyr ulike transportalternativer til og fra sentrum, inkludert drosjer, skyttelbusser og offentlige busser. Disse tjenestene gir praktisk og problemfri transport for passasjerer.
  • Medisinske tjenester: For medisinske nødsituasjoner har flyplassen et medisinsk senter bemannet med kvalifiserte fagfolk som kan gi umiddelbar hjelp. Førstehjelpsfasiliteter og apotek er også tilgjengelig.
  • Spesiell assistanse: Arrachart flyplass sørger for at passasjerer med redusert mobilitet eller spesielle behov får nødvendig støtte. Rullestolassistanse og dedikert personale er tilgjengelig for å gi assistanse under hele reisen.

Arrachart Airport har som mål å gi en sømløs reiseopplevelse for alle passasjerer ved å tilby et bredt spekter av fasiliteter og tjenester. Fra komfortable venteområder og spisesteder til essensielle assistansetjenester og transportmuligheter, streber flyplassen etter å møte de ulike behovene til sine reisende. Med sin forpliktelse til utmerket service, bidrar Arrachart Airport til å gjøre enhver reise hyggelig.


Sıkça Sorulan Sorular

Arrachart flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Arrachart flyplass belirlenmiş IATA kodu DIE ile tanımlanır.

Arrachart flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Arrachart flyplass ile Roland Garros Airport (RUN) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 3h 0m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Arrachart flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Arrachart flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 3 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Tsaradia, EWA AIR, Air Austra ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Antsiranana şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Antsiranana şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Arrachart flyplass (DIE) tercih ederler.

Antsiranana çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Antsiranana civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella