Direktefly fra Aropa flyplass (KIE)

Non-stop flyvninger til 1 destinasjoner med 2 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Aropa flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
RAB Rabaul
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 15m Vis pris

Aropa flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Aropa flyplass
Flyplass (IATA) kode KIE
By Kieta
Land Papua-New-Guinea (PG)
Fullstendig plassering Aropa flyplass
Breddegrad -5.420128
Lengdegrad 154.674913
Vis på kart Google maps

Aropa Airport fasiliteter og tjenester

Aropa Airport, som ligger i byen Aropa, er en moderne og velutstyrt flyplass som betjener både innenlands og internasjonale flyvninger. Det tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å sikre en praktisk og komfortabel reiseopplevelse for alle passasjerer. Her er noen av de beste fasilitetene på Aropa flyplass:

Terminalbygning

 • Terminalbygningen på Aropa flyplass er romslig og designet for å håndtere et stort antall passasjerer samtidig. Den er utstyrt med moderne fasiliteter for å møte de økende kravene til flyreiser.
 • Det er rikelig med sitteplasser, både i avgangs- og ankomstsalongene, slik at passasjerene kan slappe av før og etter flyreisen.
 • Terminalen tilbyr også gratis Wi-Fi-tilgang, slik at passasjerer kan holde kontakten med sine kjære eller komme seg på jobb mens de venter på flyet.

Innsjekking og sikkerhet

 • Aropa flyplass kan skryte av effektive og organiserte innsjekkingsskranker, som sikrer en jevn innsjekkingsprosess for passasjerer.
 • Trent flyplasspersonale er tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med spørsmål eller bekymringer de kan ha under innsjekkingsprosessen.
 • Passasjersikkerhet er en toppprioritet på Aropa flyplass. State-of-the-art sikkerhetssystemer, inkludert bagasjekontroll og metalldetektorer, er på plass for å sikre sikkerheten til alle reisende.

Restaurant og shopping

 • Flyplassen tilbyr en rekke spisesteder, alt fra gatekjøkken til kafeer og restauranter, catering til forskjellige kulinariske preferanser.
 • For de som ønsker å shoppe, huser Aropa flyplass en rekke butikker som selger en mangfoldig utvalg av produkter, inkludert avgiftsfrie varer, mote, elektronikk og suvenirer.

Lounge

 • Aropa Airport tilbyr førsteklasses lounger for passasjerer som ønsker å nyte en mer komfortabel og luksuriøs opplevelse.
 • Lounge tilbyr et rolig miljø, gratis forfriskninger, komfortable sitteplasser, og noen ganger til og med spa- og dusjfasiliteter.

Transport og parkering

 • Flyplassen har gode forbindelser til sentrum og områdene rundt gjennom ulike transportmåter, inkludert drosjer, busser og bilutleie.
 • Aropa lufthavn tilbyr også både korte - langtids- og langtidsparkeringsalternativer for passasjerer som ønsker å parkere kjøretøyene sine under reisen.

Aropa lufthavn går utover for å tilby en rekke fasiliteter og tjenester for å forbedre reiseopplevelsen av sine passasjerer. Fra en moderne terminalbygning og effektiv innsjekkingsprosess til servering, shopping og førsteklasses lounger, sørger flyplassen for en praktisk og hyggelig reise. Med sin forpliktelse til passasjerkomfort og sikkerhet, lever Aropa flyplass virkelig opp til sitt rykte som et luftfartsknutepunkt i toppklasse.


Sıkça Sorulan Sorular

Aropa flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

KIE kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Aropa flyplass için atanmıştır.

Aropa flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Aropa flyplass ile arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Aropa flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Aropa flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 2 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, PNG Ai ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Kieta şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Kieta şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Aropa flyplass (KIE) tercih ederler.

Kieta yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella