Direktefly fra Antonio Roldán Betancourt flyplass (APO)

Reis til 3 steder med 3

Günlük Kalkış Programı Antonio Roldán Betancourt flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
EOH Medellín

6-9 flyvninger per dag

0t 45m Vis pris
BOG Bogota

1 flyvninger per dag

1t 6m Vis pris
UIB Quibdó
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 50m Vis pris

Antonio Roldán Betancourt flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Antonio Roldán Betancourt flyplass
Flyplass (IATA) kode APO
By Apartadó
Land Colombia (CO)
Fullstendig plassering Antonio Roldán Betancourt flyplass
Breddegrad 7.817427
Lengdegrad -76.717665
Vis på kart Google maps

Antonio Roldán Betancourt flyplass fasiliteter og tjenester

Antonio Roldán Betancourt flyplass, som ligger i Medellín, Colombia, er et travelt knutepunkt som tilbyr utmerkede fasiliteter og tjenester til passasjerer. Denne moderne flyplassen er utstyrt med toppmoderne fasiliteter som tar sikte på å sikre en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for alle besøkende.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Flyplassen har et romslig og godt designet terminalbygg som håndterer både innenlands- og utenlandsflyvninger. Den er utstyrt med moderne arkitektur og god plass for passasjerer å bevege seg komfortabelt rundt.
 • Innsjekkingsskranker: Antonio Roldán Betancourt flyplass har praktiske selvinnsjekkingskiosker så vel som tradisjonelle innsjekkingsskranker hvor passasjerer kan enkelt fullføre innsjekkingsprosessene og få boardingkort.
 • Detaljhandel: Flyplassen huser en rekke utsalgssteder som tilbyr et bredt spekter av produkter, inkludert avgiftsfrie butikker, suvenirbutikker og boutiquer. Passasjerer kan nyte en shoppingtur i siste liten eller kjøpe unike colombianske suvenirer.
 • Restauranter og kafeer: Sultne reisende kan velge fra en rekke restauranter og kafeer i terminalbygningen. Fra raske snacks til fulle måltider, det er noe som tilfredsstiller enhver smaksløk.
 • Lounge: Premium-passasjerer, hyppige flyreiser og medlemmer av ulike lojalitetsprogrammer kan få tilgang til komfortable salonger som tilbyr gratis forfriskninger, Wi-Fi, og avslappede sittegrupper for å slappe av før flyreisen.
 • Babyomsorgsfasiliteter: Flyplassen forstår behovene til foreldre som reiser med små barn. Babypleiefasiliteter, inkludert bleieskiftestasjoner og pleierom, er tilgjengelig for å sikre en komfortabel reise for familier.
 • Informasjonsskranker: Det vennlige personalet er stasjonert ved informasjonsskranker over hele flyplassen, klare til å hjelpe passasjerer med eventuelle spørsmål. De tilbyr veibeskrivelse, flyinformasjon og generell assistanse for å sikre en jevn reiseopplevelse.

Tjenester

 • Bagasjehåndtering: Flyplassen tilbyr effektive bagasjehåndteringstjenester til sørge for at passasjerenes bagasje ankommer destinasjonen trygt og raskt.
 • Baketransport: Ulike transportalternativer er tilgjengelige for passasjerer for å nå de ønskede destinasjonene. Disse inkluderer drosjer, bilutleie og offentlige busser som er beleilig plassert utenfor terminalbygningen.
 • Minibanker og valutaveksling: Bank- og valutabehov dekkes på flyplassen. Minibanker og valutavekslingsskranker er lett tilgjengelige for passasjerer som trenger kontanter eller valutakonvertering.
 • Wi-Fi og ladestasjoner: For å holde passasjerene tilkoblet tilbyr flyplassen gratis Wi-Fi i hele terminalbygningen. Ladestasjoner er også tilgjengelig for å slå på elektroniske enheter før eller mellom flyreiser.
 • Medisinske tjenester: Passasjerers sikkerhet og velvære er av største betydning. Medisinske tjenester, inkludert førstehjelps- og beredskapsteam, er tilgjengelige for å yte umiddelbar hjelp hvis det er nødvendig.
 • Tapt og funnet: I tilfelle tapt eller forlagt gjenstander, er en dedikert Tapt og Found-avdeling tilgjengelig på flyplassen. Passasjerer kan rapportere eller spørre om tapte eiendeler for å lette gjenopprettingen.
 • Tilgjengelighet: Antonio Roldán Betancourt flyplass er utstyrt med fasiliteter for å ta imot passasjerer med funksjonshemninger. Rullestolassistanse og tilgjengelige toaletter er lett tilgjengelig.

Med sitt omfattende utvalg av fasiliteter og tjenester streber Antonio Roldán Betancourt Airport etter å skape en inkluderende og hyggelig reiseopplevelse for alle passasjerer. Fra førsteklasses fasiliteter til hjelpsomme tjenester, har denne flyplassen som mål å gjøre enhver reise gjennom portene så sømløs og hyggelig som mulig.


Antonio Roldán Betancourt flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Antonio Roldán Betancourt flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

APO kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Antonio Roldán Betancourt flyplass için atanmıştır.

Antonio Roldán Betancourt flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Antonio Roldán Betancourt flyplass ile El Dorado International Airport (BOG) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 1h 29m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Antonio Roldán Betancourt flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 3 taşıyıcı, Antonio Roldán Betancourt flyplass hizmet vermektedir ve aralarında SATENA, EasyFl gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Apartadó şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Apartadó şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Antonio Roldán Betancourt flyplass (APO) tercih edilen seçenektir.

Apartadó yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella