Spesialtilbud på flyvninger fra Antonio B. Won Pat International Airport (GUM)

Direkteflyvninger til 14 destinasjoner betjenes av 11 flyselskaper.

Antonio B. Won Pat International Airport hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Antonio B. Won Pat International Airport
Flyplass (IATA) kode GUM
By Hagåtña
Land Guam (GU)
Fullstendig plassering Antonio B. Won Pat International Airport
Breddegrad 13.483056
Lengdegrad 144.795556
Nettsted Guamairport.com
Vis på kart Google maps
Antonio B. Won Pat International Airport
Antonio B. Won Pat International Airport
Antonio B. Won Pat International Airport
Antonio B. Won Pat International Airport
Antonio B. Won Pat International Airport
Antonio B. Won Pat International Airport

Antonio B. Won Pat International Airport

Antonio B. Won Pat International Airport Fasiliteter og tjenester

Introduksjon

Antonio B. Won Pat International Airport, som ligger i Tamuning, Guam, er en moderne og velutstyrt flyplass som fungerer som en inngangsport for reisende som besøker den vakre øya. Med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester har flyplassen som mål å gi en sømløs og hyggelig reiseopplevelse for alle passasjerer.

Fasiliteter

  • Terminalbygning: Flyplassens hovedterminalbygning huser en rekke fasiliteter, inkludert innsjekkingsskranker, bagasjeoppbevaringsområder og sikkerhetssjekkpunkter. Den er designet for å effektivt håndtere passasjerstrømmen gjennom hele reisen.
  • Detaljhandel og bespisning: Reisende kan nyte en rekke terapialternativer med en rekke butikker som tilbyr avgiftsfri shopping, lokale suvenirer, kosmetikk, og mer. Flyplassen har også flere restauranter, kafeer og snackbarer for å imøtekomme ulike kulinariske preferanser.
  • Lounge: For de som leter etter en mer eksklusiv og komfortabel opplevelse, tilbyr flyplassen førsteklasses salonger hvor passasjerene kan slappe av, jobbe, eller nyt gratis forfriskninger før flyturen.
  • Wi-Fi og ladestasjoner: For å holde kontakten tilbyr flyplassen gratis Wi-Fi-tilgang i hele terminalbygningen. I tillegg kan reisende finne ladestasjoner som er praktisk plassert for å lade sine elektroniske enheter.
  • Bilutleie: Reisende som ønsker å utforske Guam på egenhånd kan enkelt leie en bil fra anerkjente bilutleiefirmaer som er tilgjengelige på flyplassen.

Tjenester

  • Flyinformasjon: Flyplassen sikrer at passasjerer har enkel tilgang til oppdatert flyinformasjon gjennom monitorer plassert strategisk i hele terminalbygningen.
  • Bagasjetjenester: Dedikert personale er tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med bagasjerelaterte bekymringer eller spørsmål. Flyplassen tilbyr også bagasjeoppbevaring for de som trenger det.
  • Tapt og funnet: Ved forlagte eiendeler har flyplassen en avdeling for tapt og funnet for å hjelpe passasjerer med å hente gjenstandene sine.
  • Medisinske tjenester: Flyplassen har et medisinsk senter med utdannede fagfolk som kan gi medisinsk hjelp i nødstilfeller eller helserelaterte problemer.
  • Spesiell assistanse: Flyplassen sikrer tilgjengelighet for passasjerer med redusert mobilitet eller andre funksjonshemninger. ved å tilby rullestolassistanse, utpekte parkeringsplasser og tilgjengelige toaletter.

Antonio B. Won Pat International Airport prioriterer komforten og bekvemmeligheten til sine passasjerer. Med sitt utvalg av moderne fasiliteter og tjenester kan reisende forvente en jevn og hyggelig reise mens de passerer gjennom denne internasjonale flyplassen i Guam.


Antonio B. Won Pat International Airport Sıkça Sorulan Sorular

Antonio B. Won Pat International Airport için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Antonio B. Won Pat International Airport belirlenmiş IATA kodu GUM ile tanımlanır.

Antonio B. Won Pat International Airport'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Antonio B. Won Pat International Airport ile Honolulu International Airport (HNL) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 7h 25m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Antonio B. Won Pat International Airport havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 11 taşıyıcı, Antonio B. Won Pat International Airport hizmet vermektedir ve aralarında United Airlines, Jeju Air, Jin Air, Korean Air, Philippine Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Hagåtña şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Hagåtña şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Antonio B. Won Pat International Airport (GUM) tercih ederler.

Hagåtña çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Hagåtña civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella