Flygninger som går fra Antalya flyplass (AYT)

Direkteflyvninger til 122 destinasjoner betjenes av 40 flyselskaper.

Antalya flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Antalya flyplass
Flyplass (IATA) kode AYT
By Antalya
Land Turkey (TR)
Fullstendig plassering Antalya flyplass
Breddegrad 36.904333
Lengdegrad 30.801877
Nettsted Aytport.com
Vis på kart Google maps
Antalya flyplass
Antalya flyplass
Antalya flyplass
Antalya flyplass
Antalya flyplass
Antalya flyplass

Antalya flyplass

Antalya flyplassfasiliteter og tjenester

Antalya flyplass, som ligger på den sørvestlige kysten av Tyrkia, er en av de travleste flyplassene i landet. Den betjener millioner av passasjerer hvert år, og tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å sikre at reisende får en komfortabel og praktisk opplevelse.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Antalya flyplass tilbyr flere innsjekkingsskranker for forskjellige flyselskaper, noe som gjør det enkelt for passasjerer å fullføre innsjekkingsprosessen på en effektiv måte.
 • Tollfri shopping: Flyplassen huser en rekke butikker, inkludert avgiftsfrie butikker. butikker hvor passasjerer kan kjøpe suvenirer, elektronikk og eksklusive tyrkiske produkter.
 • Restauranter og kafeer: Det er flere spisesteder og kafeer tilgjengelig i hele terminalen, som tilbyr passasjerene en sjanse til å nyte en rekke retter og forfriskninger.
 • Lounge: En rekke salonger er tilgjengelig for både innenlandske og internasjonale passasjerer, og gir et rolig miljø med komfortable sitteplasser, forfriskninger og gratis Wi-Fi.
 • Minibanker og valutaveksling: Antalya Flyplassen har flere minibanker og valutavekslingskontorer, noe som gjør det praktisk for reisende å ta ut kontanter eller veksle valuta.

Transport

 • Taxi: Drosjer er lett tilgjengelig utenfor flyplassterminalen, som tilbyr en praktisk måte å nå forskjellige destinasjoner i Antalya og områdene rundt.
 • Shutteltjenester: Det er skyttelbusser som går mellom flyplassen og populære turistdestinasjoner, og gir et rimelig transportalternativ for passasjerer.
 • Leiebiler: Flere bilutleiefirmaer har skrivebord på flyplassen, slik at reisende kan leie kjøretøy for oppholdet i Antalya.
 • Offentlig transport: Antalya Metropolitan Municipality driver offentlige busser som koble flyplassen til ulike deler av byen, noe som gjør den tilgjengelig for budsjettbevisste reisende.

Tilleggstjenester

 • Tapt og funnet: En dedikert tapt og funnet funntjeneste er tilgjengelig på Antalya lufthavn, noe som sikrer at passasjerer kan rapportere og hente tapte gjenstander under reisen.
 • Medisinske tjenester: Flyplassen har medisinske fasiliteter og trent personell for å gi nødvendig medisinsk hjelp i nødstilfeller eller mindre helseproblemer.
 • Spesiell assistanse: Antalya lufthavn tilbyr spesielle assistansetjenester for passasjerer med funksjonshemminger eller redusert mobilitet, for å sikre at deres reisebehov blir dekket.
 • Barnefasiliteter: Flyplassen tilbyr dedikerte barnepassrom, babygarderober og lekeområder for familier som reiser med små barn.

Antalya lufthavn streber etter å gi en positiv reiseopplevelse for sine passasjerer ved å tilby et bredt spekter av fasiliteter og tjenester. Enten det er shopping, bespisning, transport eller ekstra assistanse, sørger flyplassen for at alle reisendes behov blir dekket, noe som gjør tiden deres i Antalya problemfri.


Sıkça Sorulan Sorular

Antalya flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Antalya flyplass belirlenmiş IATA kodu AYT ile tanımlanır.

Antalya flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Antalya flyplass ile Yemelyanovo International Airport (KJA) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 6h 20m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Antalya flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 40 taşıyıcı, Antalya flyplass hizmet vermektedir ve aralarında SunExpress, Pegasus, Turkish Airlines, Corendon Airlines, Jet gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Antalya şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Antalya şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Antalya flyplass (AYT) tercih ederler.

Antalya yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar: Antalya flyplass (AYT)

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella