Spesialtilbud på flyvninger fra Aniak flyplass (ANI)

Non-stop flyvninger til 2 destinasjoner med 1 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Aniak flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ANC Ankerplass

1 flyvninger per dag

1t 30m Vis pris
KSM St. Mary's

1 flyvninger per dag

0t 45m Vis pris

Aniak flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Aniak flyplass
Flyplass (IATA) kode ANI
By Aniak
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Aniak flyplass
Breddegrad 61.580799
Lengdegrad -159.542582
Vis på kart Google maps

Aniak Airport fasiliteter og tjenester

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Aniak Airport har en moderne og godt vedlikeholdt terminalbygning som gir en komfortabel og praktisk opplevelse for reisende.
 • Rullebane: Flyplassen har en enkelt asfaltbane som måler 6000 fot lang, som kan romme en rekke flystørrelser, inkludert små privatfly og regionale jettjenester.
 • Parkering: Rikelig parkeringsplasser er tilgjengelige for både korttids- og langtidsparkering, noe som sikrer bekvemmeligheten for passasjerer og besøkende.
 • Bagasjeutlevering: Flyplassen tilbyr et dedikert bagasjeutleveringsområde for passasjerer for å hente bagasjen effektivt etter ankomst.
 • Rampetilgang: Aniak flyplass har ramper for å lette flybevegelse og passasjerer ombordstigning og avstigning.

Tjenester

 • Flyinformasjon: Flyplassen har informasjonstavler og kunngjøringer for å gi sanntidsoppdateringer om flyankomster, avganger og forsinkelser.
 • Bilutleie: Passasjerer kan finne flere bilutleiefirmaer som er praktisk plassert på flyplassen, noe som gir enkel tilgang til transport ved ankomst.
 • Restauranter og kafeer: Det er flere spisesteder tilgjengelig på flyplassen, alt fra gatekjøkken til sitteplasser, catering til ulike kulinariske preferanser.
 • Gave Butikker: Reisende kan utforske en rekke gavebutikker på flyplassen, som tilbyr lokale suvenirer, varer med Alaska-tema og reiseutstyr.
 • Minibank og banktjenester: Flyplassen har minibanker og banktjenester, som sikrer at passasjerene har tilgang til sine økonomiske behov under reisen.
 • Wi-Fi: Aniak Airport tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang over hele terminalen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet mens de venter på flyreisen.
 • Tapt og funnet: I tilfelle passasjerer mister gjenstander mens de reiser, har flyplassen en dedikert avdeling for tapt og funnet for å bistå i gjenopprettingsprosessen.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen tilbyr tjenester for passasjerer med spesielle behov, inkludert tilgjengelighet for rullestolbrukere, utpekte parkeringsplasser og assistanse for synshemmede.

Transport

Offentlig transport er tilgjengelig for reisende å få tilgang til flyplassen fra byen og omegn områder. Taxi- og skytteltjenester gir praktisk og pålitelig transport til og fra Aniak flyplass. I tillegg kan bilutleiebyråer på flyplassen hjelpe besøkende med å sikre sin egen transport under oppholdet.

Aniak flyplass tilbyr utmerkede fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig opplevelse for passasjerer som passerer gjennom terminalen. Med sin moderne infrastruktur, rikelig med parkering, ulike spisesteder og hjelpsomme tjenester, streber flyplassen etter å møte behovene til reisende på en innbydende og effektiv måte.

Merknader

Ingen


Sıkça Sorulan Sorular

Aniak flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

ANI kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Aniak flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Aniak flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 1h 30m süren ve De Havilland (Bombardier) DHC-8 Dash 8 ile gerçekleştirilen Ted Stevens Anchorage International Airport (ANC) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Aniak flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Aniak flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Ravn Alask ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Aniak şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Aniak şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Aniak flyplass (ANI) tercih ederler.

Aniak çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Aniak civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella