Rimelige flyvninger fra Andøya lufthavn Andenes (ANX)

Non-stop flyvninger til 3 destinasjoner via 2 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Andøya lufthavn Andenes

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
EVE Evenes

1-3 flyvninger per dag

0t 25m Vis pris
TOS Tromsø

1-2 flyvninger per dag

0t 30m Vis pris
OSL Ullensaker
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 40m Vis pris

Andøya lufthavn Andenes hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Andøya lufthavn Andenes
Flyplass (IATA) kode ANX
By Andenes
Land Norway (NO)
Fullstendig plassering Andøya lufthavn Andenes
Breddegrad 69.292500
Lengdegrad 16.144167
Nettsted Avinor.no
Vis på kart Google maps

Andøya lufthavn, Andenes fasiliteter og tjenester

Andøya lufthavn, også kjent som Andenes lufthavn, er en liten regional flyplass som ligger i Andenes, en naturskjønn by på nordkysten av Andøya i Norge. Til tross for sin relativt lille størrelse tilbyr flyplassen flere fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk opplevelse for reisende.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Flyplassen har en moderne og velutstyrt terminalbygning som gir et hyggelig miljø for passasjerene.
 • Innsjekkingsskranker: Flere innsjekkingsskranker gjør prosessen smidig og effektiv, reduserer ventetidene for passasjerer.
 • Bagasjehåndtering: Flyplassen har et effektivt bagasjehåndteringssystem på plass for å sikre at bagasjen blir raskt og sikkert transportert.
 • Restauranter og kafeer: Reisende kan nyte en rekke mat- og drikkealternativer på flyplassens restauranter og kafeer. Enten du foretrekker en rask matbit eller et komplett måltid, er det noe som tilfredsstiller alles smak.
 • Butikker: Flyplassen har et utvalg butikker hvor du kan finne suvenirer, reisenødvendigheter, og andre gjenstander du måtte trenge under reisen.
 • Bilutleie: For de som ønsker å utforske Andøya og omegn i sitt eget tempo, er bilutleie beleilig. tilgjengelig på flyplassen.

Tjenester

 • Flyinformasjon: Oppdatert informasjon om ankomster, avganger og evt. endringer i flyruter er lett tilgjengelig på flyplassen.
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i hele terminalbygningen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett.
 • Bagasjevogner: Bagasjevogner er tilgjengelige for bruk, noe som gjør det enklere å transportere bagasjen og andre eiendeler.
 • Tapt og funnet: I tilfelle du mister en gjenstand under reisen, har flyplassen en dedikert tapt og funnet-tjeneste som hjelper deg med å gjenforene deg med eiendelene dine.
 • Minibanker og valutaveksling: Banktjenester, inkludert minibanker og valutavekslingsfasiliteter, er praktisk plassert innenfor flyplassens lokaler.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen streber etter å imøtekomme behovene til alle passasjerer. Hvis du trenger spesiell assistanse, er den tilgjengelig på forespørsel.
 • Parkering: Rikelig med parkeringsplasser er tilgjengelig på Andøya lufthavn, noe som gjør det praktisk for de som kommer med bil.

Med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester gir Andøya lufthavn en komfortabel og effektiv reiseopplevelse for både innenlandske og internasjonale reisende. Enten du besøker Andenes for forretninger eller fritid, sørger flyplassen for en hyggelig start eller slutt på reisen.


Andøya lufthavn Andenes Sıkça Sorulan Sorular

Andøya lufthavn Andenes için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Andøya lufthavn Andenes belirlenmiş IATA kodu ANX ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Andøya lufthavn Andenes havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 1h 40m süren ve Boeing 737-800 (winglets) Passenger/BBJ2 ile gerçekleştirilen Oslo Airport Gardermoen (OSL) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Andøya lufthavn Andenes havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 2 taşıyıcı, Andøya lufthavn Andenes hizmet vermektedir ve aralarında Widero gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Andenes şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Andenes şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Andøya lufthavn Andenes (ANX) tercih edilen seçenektir.

Andenes yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella