Direktefly fra Amasya Merzifon flyplass (MZH)

Utforsk 2 steder med 2 forskjellige transportører

Günlük Planlanmış Amasya Merzifon flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
IST Arnavutköy

1 flyvninger per dag

1t 25m Vis pris
SAW Istanbul
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 20m Vis pris

Amasya Merzifon flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Amasya Merzifon flyplass
Flyplass (IATA) kode MZH
By Amasya
Land Turkey (TR)
Fullstendig plassering Amasya Merzifon flyplass
Breddegrad 40.830825
Lengdegrad 35.520775
Nettsted Merzifon.dhmi.gov.tr
Vis på kart Google maps

Amasya Merzifon Airport Fasiliteter og tjenester

Amasya Merzifon Airport, som ligger i byen Amasya i Tyrkia, er en moderne og velutstyrt flyplass som betjener både innenlandske og internasjonale flyvninger. Tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig og praktisk opplevelse for reisende, flyplassen er dedikert til å tilby førsteklasses fasiliteter. Her er noen av nøkkelfunksjonene du kan forvente når du reiser gjennom Amasya Merzifon flyplass:

1. Romslig terminal

Flyplassens terminal er designet for å kunne romme et stort antall passasjerer komfortabelt. Med rikelig med sitteplasser, ventesalonger og tydelig skilting er det enkelt og problemfritt å navigere gjennom terminalen.

2. Servering og shopping

Ulike spisemuligheter er tilgjengelig på flyplassen, alt fra kafeer til restauranter, som serverer en rekke retter for å imøtekomme ulike smaker. I tillegg tilbyr avgiftsfrie butikker et bredt spekter av produkter, inkludert smykker, elektronikk, parfymer og mer, slik at reisende kan unne seg litt detaljterapi.

3. Bilutleietjenester

Hvis du planlegger å utforske Amasya eller områdene rundt, tilbyr flyplassen bilutleietjenester. Med en rekke tilgjengelige bilalternativer kan du enkelt leie et kjøretøy som passer dine reisebehov og utforske regionen i ditt eget tempo.

4. Valutaveksling og banktjenester

For internasjonale reisende tilbyr flyplassen valutavekslingstjenester, slik at du kan veksle valutaen din til tyrkiske lira. I tillegg er det bankfasiliteter tilgjengelig for alle økonomiske behov, inkludert minibanker for praktisk kontantuttak.

5. Tilgjengelighet

Flyplassen er designet med tilgjengelighet i tankene, og sikrer en jevn opplevelse for reisende med spesielle behov eller funksjonshemminger. Rullestolramper, heiser og dedikert personale er tilgjengelig for å hjelpe personer som trenger ekstra støtte.

6. Informasjonsskranke

Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, er en informasjonsskranke beleilig plassert i terminalen. Det vennlige personalet står klare til å gi deg informasjon om flytider, transportalternativer og generell flyplassveiledning.

7. Wi-Fi-tilgang

Hold deg tilkoblet gjennom hele reisen med flyplassens gratis Wi-Fi-tjeneste. Enten du trenger å sjekke viktige e-poster eller bare surfe på internett, sikrer den pålitelige Wi-Fi-tilkoblingen at du kan holde deg tilkoblet mens du er på flyplassen.

8. Parkeringsfasiliteter

Rike parkeringsmuligheter er tilgjengelig for de som ønsker å forlate kjøretøyene sine på flyplassen. Enten du er en korttidsreisende eller trenger langtidsparkering, tilbyr flyplassen sikre og praktiske parkeringsfasiliteter, med utpekte områder for funksjonshemmede parkering også.

Amasya Merzifon lufthavn går utover for å sikre passasjerenes komfort og tilfredshet. Med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester streber flyplassen etter å gi en sømløs opplevelse for alle reisende som passerer gjennom dørene.


Amasya Merzifon flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Amasya Merzifon flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Amasya Merzifon flyplass belirlenmiş IATA kodu MZH ile tanımlanır.

Amasya Merzifon flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Amasya Merzifon flyplass ile Istanbul Airport (IST) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 1h 25m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Amasya Merzifon flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Amasya Merzifon flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 2 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Turkish Airlines, Pegasu ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Amasya şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Amasya şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Amasya Merzifon flyplass (MZH) tercih ederler.

Amasya çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Amasya civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella