Direktefly fra Alxa venstre banner flyplass (AXF)

Direkteflyvninger til 2 destinasjoner betjenes av 2 flyselskaper.

Günlük Planlanmış Alxa venstre banner flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
HET Hohhot

2 flyvninger per dag

1t 15m Vis pris
XIY Xi'an

2 flyvninger per dag

1t 50m Vis pris

Alxa venstre banner flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Alxa venstre banner flyplass
Flyplass (IATA) kode AXF
By Alxa venstre banner
Land China (CN)
Fullstendig plassering Alxa venstre banner flyplass
Breddegrad
Lengdegrad
Vis på kart Google maps

Alxa Left Banner Airport Fasiliteter og tjenester

Introduksjon

Alxa Left Banner Airport, som ligger i Indre Mongolia, Kina, er en moderne og velutstyrt flyplass som tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig reiseopplevelse for passasjerene. Enten du ankommer, drar eller reiser, tilbyr flyplassen ulike fasiliteter for å møte behovene til reisende.

Terminal

Flyplassterminalen er designet for å gi komfort og bekvemmelighet til passasjerer. Med romslige venteområder, komfortable sitteplasser og gratis Wi-Fi-tilgang kan reisende slappe av og holde kontakten mens de venter på flyreisen. Terminalen inkluderer også avgiftsfrie butikker, restauranter og kafeer, slik at passasjerer kan handle suvenirer eller nyte et måltid før eller etter reisen.

Parkering

Alxa Left Banner Airport tilbyr god parkeringsplass for både korttids- og langtidsparkeringsbehov. Parkeringsområdet er godt vedlikeholdt og sikkert, med 24/7 overvåking for å ivareta sikkerheten til kjøretøy. Reisende kan enkelt få tilgang til parkeringsfasilitetene fra terminalen, noe som gjør det praktisk for de som velger å kjøre til flyplassen.

Bagasjetjenester

Flyplassen tilbyr effektive bagasjetjenester for å sikre en jevn reiseopplevelse. Passasjerer kan enkelt sjekke inn bagasjen ved anviste skranker og hente dem ved ankomst. I tillegg tilbyr flyplassen bagasjeoppbevaring for de som trenger å oppbevare bagasjen under et opphold eller mens de utforsker lokalområdet.

Transport

Alxa Left Banner Airport har gode forbindelser til ulike transportalternativer, noe som gjør det enkelt for reisende å nå sine destinasjoner. Flyplassen tilbyr taxitjenester utenfor terminalen, slik at passasjerer raskt og komfortabelt kan nå ønsket sted. For de som foretrekker offentlig transport, er det regelmessige busstjenester til sentrum og andre nærliggende områder.

Tilgjengelighet

Flyplassen er designet for å være tilgjengelig for alle passasjerer. Det tilbyr utleie av rullestoler og barnevogner for de med mobilitetsutfordringer, og sikrer at alle kan navigere på flyplassen komfortabelt. I tillegg er fasilitetene utstyrt med ramper og heiser for å muliggjøre enkel bevegelse for passasjerer med funksjonshemninger.

Forretningsfasiliteter

For forretningsreisende tilbyr Alxa Left Banner Airport en rekke forretningsfasiliteter for å sikre produktivitet mens du er på farten. Flyplassen tilbyr møterom utstyrt med audiovisuelt utstyr, slik at reisende kan gjennomføre møter eller presentasjoner. I tillegg tilbyr flyplassen en forretningssalong hvor passasjerene kan jobbe, slappe av eller nyte forfriskninger i et stille og behagelig miljø.

Alxa Left Banner Airport streber etter å gi en sømløs og hyggelig reiseopplevelse for alle passasjerer. Med sine moderne fasiliteter, praktiske tjenester og utmerkede tilkoblingsmuligheter, sikrer flyplassen at reisende har alt de trenger under reisen.


Sıkça Sorulan Sorular

Alxa venstre banner flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Alxa venstre banner flyplass belirlenmiş IATA kodu AXF ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Alxa venstre banner flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 1h 50m süren ve Xian Yunshuji MA-60/MA600 Passenger ile gerçekleştirilen Xi'an Xianyang International Airport (XIY) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Alxa venstre banner flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 2 taşıyıcı, Alxa venstre banner flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Joy Air, Gestai gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Alxa venstre banner şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Alxa venstre banner şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Alxa venstre banner flyplass (AXF) tercih edilen seçenektir.

Alxa venstre banner çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Alxa venstre banner civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella