Flygninger som går fra Alta flyplass (ALF)

Direkteflyvninger til 6 destinasjoner betjenes av 3 flyselskaper.

Günlük Kalkış Programı Alta flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
TOS Tromsø

5 flyvninger per dag

0t 40m Vis pris
OSL Ullensaker

2 flyvninger per dag

2t 5m Vis pris
VDS Vadsø

1 flyvninger per dag

0t 45m Vis pris
KKN Kirkenes

1 flyvninger per dag

0t 50m Vis pris
SOJ Sørkjosen

1 flyvninger per dag

0t 25m Vis pris
HFT Hammerfest
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 25m Vis pris

Alta flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Alta flyplass
Flyplass (IATA) kode ALF
By Alta
Land Norway (NO)
Fullstendig plassering Alta flyplass
Breddegrad 69.978751
Lengdegrad 23.352679
Nettsted Avinor.no
Vis på kart Google maps

Alta flyplassfasiliteter og tjenester

Alta flyplass, som ligger i Alta, Norge, er en populær inngangsport for reisende som besøker den pittoreske byen og områdene rundt. Til tross for at den er en liten flyplass, tilbyr den en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og problemfri opplevelse for passasjerer.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Flyplassen har dedikerte innsjekkingsskranker for flyselskaper som opererer fra Alta. Passasjerer kan enkelt sette av bagasjen og fullføre innsjekkingsprosessen.
 • Sikkerhetssjekk: Alta lufthavn har en effektiv sikkerhetssjekkprosedyre for å ivareta sikkerheten til alle passasjerer. Godt utdannet personale følger strenge sikkerhetsprotokoller.
 • Detaljhandel og servering: Reisende kan utforske ulike utsalgssteder som tilbyr et utvalg lokalt håndverk, suvenirer og avgiftsfrie varer. I tillegg er det spisemuligheter tilgjengelig, alt fra raske snacks til fulle måltider.
 • Loungeområde: For passasjerer som ønsker et mer avslappende og rolig miljø, har flyplassen et komfortabelt salongområde. Det lar reisende slappe av før eller etter en flytur.
 • Toaletter og babypleiefasiliteter: Toaletter og babypleiefasiliteter er praktisk plassert i hele terminalen, og gir viktige fasiliteter for passasjerer med barn.

Transport

 • Drosjer: Drosjer er lett tilgjengelige utenfor flyplassterminalen, noe som gir en praktisk transportform til ulike destinasjoner i og rundt Alta.
 • Bilutleie: Flere bilutleiefirmaer opererer på flyplassen, og gir besøkende muligheten til å utforske regionen i sitt eget tempo.
 • Offentlig transport: Flyplassen har utmerket forbindelse til sentrum og nærliggende områder gjennom et veletablert nettverk av busser. Vanlige tjenester opererer hele dagen.

Tilleggstjenester

 • Wi-Fi: Alta lufthavn tilbyr gratis Wi-Fi i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde kontakten under besøket.
 • Tapt og funnet: Ved tapte eller forlagte gjenstander, hjelper en dedikert skrivebord for tapt og funnet passasjerer med å gjenvinne eiendelene sine.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen tilbyr spesiell assistansetilbud for passasjerer med redusert mobilitet eller andre spesifikke behov. Det anbefales å informere flyselskapet på forhånd for en smidig opplevelse.
 • Parkering: Alta lufthavn har dedikerte parkeringsplasser for både korttids- og langtidsopphold. Parkeringsområdet ligger praktisk til i nærheten av terminalbygningen.

Alta lufthavn prioriterer passasjerkomfort og bekvemmelighet. Med sitt utvalg av fasiliteter, transportmuligheter og tilleggstjenester, sikrer flyplassen en hyggelig reise for alle reisende som passerer gjennom portene. Enten besøkende utforsker det fantastiske nordlyset, opplever lokal samisk kultur eller legger ut på et arktisk eventyr, fungerer Alta lufthavn som det perfekte utgangspunktet for en uforglemmelig tur.


Alta flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Alta flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Alta flyplass belirlenmiş IATA kodu ALF ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Alta flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 2h 5m süren ve Boeing 737-800 Passenger ile gerçekleştirilen Oslo Airport Gardermoen (OSL) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Alta flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Alta flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 3 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Wideroe, SAS, Norwegian Air Shuttl ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Alta şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Alta şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Alta flyplass (ALF) tercih ederler.

Alta yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella