Non-stop flyvning fra Alpena County regionale flyplass (APN)

Utforsk 2 steder med 1 forskjellige transportører

Günlük Kalkış Programı Alpena County regionale flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
DTW Romulus

1 flyvninger per dag

1t 5m Vis pris
PLN Pellston

1 flyvninger per dag

0t 53m Vis pris

Alpena County regionale flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Alpena County regionale flyplass
Flyplass (IATA) kode APN
By Alpena
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Alpena County regionale flyplass
Breddegrad 45.077931
Lengdegrad -83.561357
Nettsted Alpenaairport.com
Vis på kart Google maps

Alpena County Regional Airport Fasiliteter og tjenester

Alpena County Regional Airport er et viktig transportknutepunkt som betjener Alpena County og regionen rundt. Med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester har flyplassen som mål å gi en praktisk og komfortabel opplevelse for både passasjerer og luftfartsentusiaster.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Flyplassen har en moderne og velutstyrt terminalbygning som gir et hyggelig miljø for reisende. Det tilbyr komfortable sittegrupper, offentlige toaletter og en kafé.
 • Parkering: Rikelig med parkeringsplasser er tilgjengelig for både kortere og lengre opphold, i umiddelbar nærhet til terminalbygningen. Parkeringsanlegget er godt vedlikeholdt og lett tilgjengelig.
 • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr effektive bagasjetjenester for å sikre jevn og sikker håndtering av passasjerbagasje. Bagasjevogner er tilgjengelige for bruk.
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i hele terminalen, slik at passasjerene kan holde seg tilkoblet og få mest mulig ut av ventetiden.
 • Tilgjengelighet: Flyplassen er forpliktet til å gi tilgjengelighet for alle passasjerer med nedsatt funksjonsevne. Det tilbyr tilgjengelige parkeringsplasser, heiser og toaletter, samt dedikert assistanse for reisende med spesielle behov.
 • Konferanserom: For forretningsreisende tilbyr flyplassen velutstyrte konferanserom som kan reserveres for møter., presentasjoner eller andre profesjonelle arrangementer.

Tjenester

 • Flyselskaper: Alpena County Regional Airport betjenes av flere store flyselskaper, noe som sikrer praktisk tilkobling for både innenlands og internasjonale reiser.
 • Bilutleie: Flere bilutleiebyråer har skrivebord i terminalbygningen, slik at passasjerer kan leie kjøretøy ved ankomst for transportbehov.
 • Flyinformasjon: Ekte- Flyinformasjonsmonitorer er plassert strategisk i hele terminalen, og gir oppdaterte ankomst- og avgangsdetaljer.
 • Sikkerhet: Flyplassen prioriterer sikkerheten og sikkerheten til sine passasjerer. Strenge sikkerhetstiltak er på plass for å opprettholde et trygt reisemiljø.
 • Detaljhandel og servering: Terminalbygningen huser ulike butikker og spisesteder hvor passasjerer kan ta en matbit eller kjøpe reisebehov.
 • Baketransport: Alternativer for bakketransport inkluderer drosjer, skyttelbuss og offentlig transport, noe som sikrer at passasjerer har praktiske måter å nå sin endelige destinasjon.
 • Flytjenester: Flyplassen tilbyr en rekke tjenester for private flyeiere, inkludert drivstoff, hangarutleie, vedlikehold og reparasjoner.

Alpena County Regional Airport streber etter å møte behovene til alle passasjerer ved å tilby passende fasiliteter, et bredt spekter av tjenester og en forpliktelse til sikkerhet og tilgjengelighet. Enten du er på forretningsreise eller feriereise, har flyplassen som mål å gjøre opplevelsen din jevn og hyggelig.


Alpena County regionale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Alpena County regionale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

APN kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Alpena County regionale flyplass için atanmıştır.

Alpena County regionale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Alpena County regionale flyplass ile Detroit Metropolitan Wayne County Airport (DTW) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 1h 9m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Alpena County regionale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 1 taşıyıcı, Alpena County regionale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Delta Air Line gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Alpena şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Alpena şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Alpena County regionale flyplass (APN) tercih ederler.

Alpena yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella