Spesialtilbud på flyvninger fra Almaty internasjonale flyplass (ALA)

Non-stop flyvninger til 56 destinasjoner via 22 forskjellige flyselskaper

Almaty internasjonale flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Almaty internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode ALA
By Almaty
Land Kazakhstan (KZ)
Fullstendig plassering Almaty internasjonale flyplass
Breddegrad 43.349927
Lengdegrad 77.025289
Nettsted Alaport.com
Vis på kart Google maps
Almaty internasjonale flyplass
Almaty internasjonale flyplass
Almaty internasjonale flyplass
Almaty internasjonale flyplass
Almaty internasjonale flyplass
Almaty internasjonale flyplass

Almaty internasjonale lufthavn fasiliteter og tjenester

Almaty internasjonale lufthavn er den største og travleste flyplassen i Kasakhstan, og fungerer som et viktig transportknutepunkt i Sentral-Asia. Med sin moderne infrastruktur og et bredt spekter av fasiliteter og tjenester, streber flyplassen etter å gi en komfortabel og praktisk opplevelse for passasjerer fra hele verden.

Fasiliteter:

  • Terminaler: Flyplassen har to terminaler, terminal 1 og terminal 2, som er utstyrt med toppmoderne fasiliteter og romslige venteområder. Terminal 1 betjener innenlandsflyvninger, mens Terminal 2 håndterer internasjonale flyvninger.
  • Soving Pods: For passasjerer som trenger hvile eller overnatting, tilbyr Almaty International Airport soveputer til leie. Disse podene er utstyrt med komfortable senger og fasiliteter, som gir et fredelig miljø for avslapning.
  • Shopping og servering: Flyplassen har et bredt utvalg av butikker, inkludert avgiftsfrie butikker, hvor passasjerer kan hengi seg til skatt- gratis shopping. I tillegg er det mange restauranter, kafeer og barer som tilbyr et mangfoldig utvalg av retter og drikkevarer.
  • Lounge: Almaty International Airport har flere salonger som tilfredsstiller behovene til både forretningsreisende og førsteklasses passasjerer. Disse salongene gir et rolig og eksklusivt miljø, og tilbyr gratis forfriskninger, Wi-Fi-tilgang og forretningsfasiliteter.
  • Bilutleie: Passasjerer kan enkelt leie biler fra flyplassen for å utforske byen og dens omgivelser. Flere bilutleiefirmaer har dedikerte skranker i ankomstområdet til begge terminalene.

Tjenester:

  • Transport: Flyplassen har gode forbindelser til sentrum og andre deler av Almaty gjennom ulike transportalternativer, inkludert drosjer, flyplasstransport og offentlige busser.
  • Bagasjetjenester: Almaty internasjonale lufthavn tilbyr bagasjetjenester som bagasjeinnpakning, lagring og tapt og funnet fasiliteter for å sikre passasjerenes eiendeler håndteres trygt.
  • Medisinsk assistanse: I tilfelle medisinske nødsituasjoner har flyplassen medisinske sentre utstyrt med høyt utdannet personale som kan gi rask assistanse til passasjerer i nød.
  • Spesiell assistanse: Flyplassen tilbyr spesiell assistanse for passasjerer med redusert mobilitet eller funksjonshemninger. Rullestoler, dedikert assistanse og tilgjengelige fasiliteter er tilgjengelig for å sikre en sømløs reiseopplevelse.
  • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele flyplassen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett mens de er på på flyplassen.

Almaty internasjonale lufthavns forpliktelse til utmerkede fasiliteter og tjenester er tydelig i den kontinuerlige innsatsen for å forbedre den generelle passasjeropplevelsen. Enten det er gjennom praktiske transportmuligheter, moderne fasiliteter eller varierte spisesteder og shoppingmuligheter, streber flyplassen etter å gjøre enhver reise hyggelig.


Sıkça Sorulan Sorular

Almaty internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

ALA kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Almaty internasjonale flyplass için atanmıştır.

Almaty internasjonale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Almaty internasjonale flyplass ile Frankfurt International Airport (FRA) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 8h 30m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Almaty internasjonale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 22 taşıyıcı, Almaty internasjonale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Air Astana, SCAT Airlines, Aeroflot, Turkish Airlines, Red Wing gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Almaty şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Almaty şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Almaty internasjonale flyplass (ALA) tercih edilen seçenektir.

Almaty çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Almaty civarında 1 havaalanı bulunmaktadır: Almaty internasjonale flyplass (ALA)

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella