Non-stop flyvning fra Allakaket flyplass (AET)

Utforsk 1 steder med 1 forskjellige transportører

Günlük Planlanmış Allakaket flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
FAI Fairbanks

1 flyvninger per dag

1t 10m Vis pris

Allakaket flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Allakaket flyplass
Flyplass (IATA) kode AET
By Allakaket
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Allakaket flyplass
Breddegrad 66.561670
Lengdegrad -152.658340
Vis på kart Google maps

Allakaket Airport Fasiliteter og tjenester

Allakaket Airport, som ligger i den avsidesliggende landsbyen Allakaket i Alaska, er et viktig transportknutepunkt for både lokalbefolkningen og turister som besøker området. Til tross for sin beskjedne størrelse tilbyr flyplassen en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn og praktisk reiseopplevelse.

Fasiliteter

  • Terminalbygning: Flyplassen har en moderne og velholdt terminalbygning utstyrt med komfortable sitteplasser, toaletter og god plass for ventende passasjerer.
  • Rullebane: Allakaket flyplass har en enkelt asfaltbane som er 3000 fot lang, og kan ta imot småfly.
  • Parkering: Flyplassen tilbyr parkeringsmuligheter for de som ønsker å forlate kjøretøyet mens de reiser. Parkeringsområdet er praktisk plassert i nærheten av terminalbygningen for enkel tilgang.
  • Transport: For å lette sømløs transport mellom flyplassen og nærliggende destinasjoner, kan ulike leiebilbyråer og taxitjenester finnes like utenfor terminalbygningen.
  • Tilgjengelighet: Allakaket flyplass er utstyrt med fasiliteter for å ta imot reisende med funksjonshemminger. Rullestolramper og tilgjengelige toaletter er tilgjengelig for å sikre inkludering.

Tjenester

  • Bagasjehåndtering: Flyplassen tilbyr bagasjehåndteringstjenester for å hjelpe passasjerene med bagasjen. Opplærte medarbeidere er tilgjengelige for å forenkle prosessen og sikre effektiv overføring av bagasje til og fra flyet.
  • Flyinformasjon: Passasjerer kan finne oppdatert flyinformasjon om avganger og ankomster vist på skjermene overalt. terminalbygningen. Dette hjelper reisende med å holde seg informert om eventuelle endringer i tidsplanen eller forsinkelser.
  • Sikkerhet: Allakaket flyplass prioriterer sikkerheten og sikkerheten til sine passasjerer. Opplært sikkerhetspersonell er tilstede for å utføre sikkerhetskontroller, for å sikre et trygt miljø for alle reisende.
  • Tapt og funnet: I tilfelle tapte eller forlagte gjenstander er en dedikert tapt og funnet-tjeneste tilgjengelig på flyplassen. Passasjerer kan spørre om sine tapte eiendeler og hente dem, hvis de blir funnet.
  • Detaljhandel og servering: Selv om flyplassen kanskje ikke tilbyr et omfattende utvalg av shopping- eller spisesteder, kan passasjerer nyte et utvalg av snacks, drikkevarer, og reisenødvendigheter i flyplassens nærbutikk.

Allakaket flyplass, selv om den er liten i størrelse, har som mål å gi en komfortabel og praktisk opplevelse for sine passasjerer. Med sine moderne fasiliteter og dedikerte tjenester, fungerer flyplassen som et viktig transportknutepunkt for lokalsamfunnet og ønsker besøkende velkommen til den vakre regionen Allakaket.


Sıkça Sorulan Sorular

Allakaket flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

AET kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Allakaket flyplass için atanmıştır.

Allakaket flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Allakaket flyplass ile Fairbanks International Airport (FAI) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 1h 0m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Allakaket flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Allakaket flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Astral Aviatio ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Allakaket şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Allakaket şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Allakaket flyplass (AET) tercih ederler.

Allakaket çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Allakaket civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella