Rimelige flyvninger fra Alice Springs flyplass (ASP)

Direkteflyvninger til 5 destinasjoner betjenes av 3 flyselskaper.

Günlük Kalkış Programı Alice Springs flyplass

Alice Springs flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Alice Springs flyplass
Flyplass (IATA) kode ASP
By Alice Springs
Land Australia (AU)
Fullstendig plassering Alice Springs flyplass
Breddegrad -23.801785
Lengdegrad 133.903112
Nettsted Alicespringsairport.com.au
Vis på kart Google maps

Alice Springs Airport Fasiliteter og tjenester

Alice Springs Airport, som ligger i hjertet av Australias Northern Territory, tilbyr passasjerer en rekke moderne fasiliteter og praktiske tjenester for å sikre en komfortabel og hyggelig reiseopplevelse. Enten du ankommer, drar eller reiser med fly, er flyplassen utstyrt med alt du trenger.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Flyplassen har flere innsjekkings- i skranker, noe som sikrer effektiv behandling av passasjerer.
 • Bagasjetjenester: Bagasjeavleveringssteder og bagasjeutleveringsområder er strategisk plassert for enkel tilgang og bekvemmelighet.
 • Toaletter: Rent og godt- vedlikeholdte toaletter er tilgjengelig i hele terminalen.
 • Minibanker og valutaveksling: Passasjerer kan enkelt få tilgang til minibanker og valutavekslingstjenester for sine økonomiske behov.
 • Detaljhandel og spisesteder: Det finnes ulike butikker, inkludert taxfree, og restauranter tilgjengelig både før og etter sikkerhetskontrollen, slik at passasjerene kan slappe av og ta en matbit før flyturen.
 • Lounge: Flyplassen tilbyr komfortable salonger som gir et fredelig miljø hvor passasjerene kan slappe av og nyte gratis fasiliteter.
 • Gratis Wi-Fi: Hold kontakten med gratis Wi-Fi tilgjengelig på hele flyplassen.

Baktransport

 • Taxi og samkjøring: Drosjer og samkjøringstjenester er lett tilgjengelige for passasjerer som trenger transport til og fra flyplassen.
 • Bilutleie: Flere bilutleiefirmaer har skrivebord som er praktisk plassert innenfor ankomstområdet, og tilbyr en utvalg av kjøretøy for å dekke ulike behov.
 • Shuttle: Felles skyttelbuss kjører fra flyplassen til ulike hoteller og overnattingssteder i Alice Springs-området.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsmuligheter, inkludert korttids- og langtidsparkering, noe som gjør det enkelt for passasjerer å forlate kjøretøyet mens de reiser.

Spesialhjelp

 • Tilgjengelighet: Fasiliteter på flyplassen er designet for å være tilgjengelig for passasjerer med redusert mobilitet eller funksjonshemninger, og sikrer deres komfort og bekvemmelighet.
 • Spesielt utstyrte toaletter: Terminalen inkluderer spesialutstyrte toaletter for passasjerer med funksjonshemninger.
 • Rullestol assistanse: Passasjerer som trenger rullestolhjelp kan be om det på forhånd eller ved ankomst på flyplassen.
 • Kundeservice: Det vennlige og kunnskapsrike personalet er alltid tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med spørsmål eller bekymringer.

Tilleggstjenester

 • Tapt og funnet: Flyplassen har en dedikert avdeling for tapt og funnet for å hjelpe passasjerer med å finne tapte gjenstander.
 • Informasjonsskranker: Passasjerer kan finne informasjonsskranker som er praktisk plassert over hele flyplassen for veiledning og assistanse.
 • Forretningstjenester: For de som trenger å jobbe eller delta på møter, tilbyr flyplassen forretningstjenester som konferanserom og utskriftsfasiliteter.
 • Førstehjelp: Opplært medisinsk personell er tilgjengelig på flyplassen for å gi grunnleggende førstehjelp om nødvendig.

Enten du besøker Alice Springs for forretninger eller fornøyelser, er flyplassens utmerkede fasiliteter og tjenester sikrer at reisen din starter og slutter jevnt. Med en forpliktelse til passasjertilfredshet, streber Alice Springs Airport etter å gi en stressfri og hyggelig reiseopplevelse for alle.


Sıkça Sorulan Sorular

Alice Springs flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

ASP kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Alice Springs flyplass için atanmıştır.

Alice Springs flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Alice Springs flyplass ile Sydney Kingsford Smith Airport (SYD) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 2h 50m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Alice Springs flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Alice Springs flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 3 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Qantas, Airnorth, Virgin Australi ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Alice Springs şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Alice Springs şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Alice Springs flyplass (ASP) tercih edilen seçenektir.

Alice Springs çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Alice Springs civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella