Flygninger som går fra Ålesund lufthavn Vigra (AES)

Direkteflyvninger til 8 destinasjoner betjenes av 6 flyselskaper.

Günlük Planlanmış Ålesund lufthavn Vigra Kalkışlı Uçuşlar

Ålesund lufthavn Vigra hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Ålesund lufthavn Vigra
Flyplass (IATA) kode AES
By Ålesund
Land Norway (NO)
Fullstendig plassering Ålesund lufthavn Vigra
Breddegrad 62.558610
Lengdegrad 6.115061
Nettsted Avinor.no
Vis på kart Google maps

Ålesund lufthavn, Vigra fasiliteter og tjenester

Ålesund lufthavn ligger i den pittoreske regionen Møre og Romsdal i Norge, og fungerer som et viktig transportknutepunkt som forbinder området med nasjonale og internasjonale destinasjoner. Med en rekke førsteklasses fasiliteter og tjenester streber flyplassen etter å gi passasjerene en sømløs og komfortabel reiseopplevelse.

Fasiliteter

 • Terminal:

  Ålesund lufthavn har én terminalbygning som huser både innenlands- og utenlandsflyvninger. Terminalen gir et romslig og moderne miljø med ulike fasiliteter for passasjerer.
 • Innsjekking: Flyplassen tilbyr flere innsjekkingsskranker utstyrt med den nyeste teknologien for å sikre effektiv og problemfri -Gratis innsjekkingsprosedyrer.
 • Detaljhandel og servering: Passasjerer kan utforske en rekke utsalgssteder som tilbyr en rekke produkter og suvenirer. Flyplassen har også flere spisesteder, inkludert kafeer og restauranter som passer til ulike smaker og preferanser.
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele flyplassen, slik at passasjerer for å holde deg tilkoblet og surfe på internett på en enkel måte.
 • Bagasje: Ålesund lufthavn tilbyr bagasjetraller og bagasjeoppbevaringsfasiliteter for å lette enkel og sikker håndtering av bagasjen. Passasjerer kan også benytte seg av bagasjeinnpakning hvis ønskelig.
 • Lekeområde for barn: For familier som reiser med barn, har flyplassen et utpekt lekeområde hvor de unge kan ha det moro og bruke litt energi før flyturen.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen sikrer at alle passasjerer, inkludert de med redusert mobilitet eller funksjonshemninger, får støtte under hele reisen. Ulike tjenester, som rullestolassistanse og utpekte parkeringsplasser, er tilgjengelig for å imøtekomme deres spesifikke behov.

Tjenester

 • Transport:
 • Ålesund lufthavn tilbyr flere transportmuligheter til og fra flyplassen, inkludert drosjer og bilutleietjenester. Offentlige transportforbindelser er praktisk plassert i nærheten.
 • Minibanker og valutaveksling: Passasjerer kan finne minibanker og valutavekslingsskranker i terminalen, noe som gir enkel tilgang til kontanter og forskjellige valutaer.
 • Bilparkering: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsplasser for både korttids- og langtidsopphold, noe som sikrer bekvemmelighet for passasjerer som reiser med bil.
 • Tapt og funnet: Ved tapte gjenstander kan passasjerer kontakte flyplassens Lost and Found-avdeling for å få hjelp til å finne og hente eiendelene sine.
 • Informasjonsskranke: En dedikert informasjonsskranke er tilgjengelig for å gi passasjerer oppdatert flyinformasjon, svare på spørsmål og tilby generell assistanse.
 • Førstehjelp: Flyplassen har godt- utstyrte førstehjelpsfasiliteter og opplært personale til å håndtere medisinske nødsituasjoner som måtte oppstå.
 • Forretningsfasiliteter: For forretningsreisende tilbyr Ålesund lufthavn konferanserom og andre forretningsfasiliteter for å møte deres profesjonelle behov.

Ålesund lufthavn, Vigra går utover for å sikre at passasjerene får en eksepsjonell opplevelse. Fra de moderne fasilitetene til utvalget av nyttige tjenester, er flyplassen forpliktet til å gjøre reisen praktisk og hyggelig for alle besøkende.


Ålesund lufthavn Vigra Sıkça Sorulan Sorular

Ålesund lufthavn Vigra için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

AES kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Ålesund lufthavn Vigra için atanmıştır.

Ålesund lufthavn Vigra'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Ålesund lufthavn Vigra ile Alicante–Elche Airport (ALC) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 3h 55m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Ålesund lufthavn Vigra havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Ålesund lufthavn Vigra havalimanından ayrılan yolcular, 6 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Wideroe, SAS, Norwegian Air Shuttle, Wizz Air, KL ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Ålesund şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Ålesund şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Ålesund lufthavn Vigra (AES) tercih ederler.

Ålesund yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella