Flygninger som går fra Alejandro Velasco Astete internasjonale lufthavn (CUZ)

Direkteflyvninger til 6 destinasjoner betjenes av 4 flyselskaper.

Günlük Planlanmış Alejandro Velasco Astete internasjonale lufthavn Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
LIM Callao

30-35 flyvninger per dag

1t 30m Vis pris
AQP Arequipa

1-2 flyvninger per dag

1t 5m Vis pris
PEM Puerto Maldonado

1 flyvninger per dag

0t 55m Vis pris
AYP Ayacucho
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 5m Vis pris
SCL Pudahuel
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

3t 20m Vis pris
JUL Juliaca
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 55m Vis pris

Alejandro Velasco Astete internasjonale lufthavn hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Alejandro Velasco Astete internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode CUZ
By Cusco
Land Peru (PE)
Fullstendig plassering Alejandro Velasco Astete internasjonale lufthavn
Breddegrad -13.538026
Lengdegrad -71.943650
Nettsted Corpac.gob.pe
Vis på kart Google maps
Alejandro Velasco Astete internasjonale lufthavn
Alejandro Velasco Astete internasjonale lufthavn
Alejandro Velasco Astete internasjonale lufthavn
Alejandro Velasco Astete internasjonale lufthavn
Alejandro Velasco Astete internasjonale lufthavn
Alejandro Velasco Astete internasjonale lufthavn

Alejandro Velasco Astete internasjonale lufthavn fasiliteter og tjenester

Innledning

Alejandro Velasco Astete internasjonale lufthavn, som ligger i Cusco, Peru, er en av de travleste flyplassene i regionen. Det fungerer som hovedporten for turister som besøker det berømte historiske stedet Machu Picchu og regionen rundt. Flyplassen tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk opplevelse for passasjerene.

Fasiliteter

 • Terminaler: Flyplassen har en moderne terminalbygning utstyrt med alle nødvendige fasiliteter. Den er delt inn i nasjonale og internasjonale seksjoner for å effektivt håndtere begge typer passasjerer.
 • Detaljhandel og servering: Passasjerer kan nyte en rekke shoppingmuligheter, inkludert avgiftsfrie butikker hvor de kan kjøpe lokalt håndverk, suvenirer, og tradisjonelle peruanske produkter. Flyplassen tilbyr også flere spisesteder, fra raske grep-og-gå-alternativer til sitte-ned-restauranter som serverer lokale og internasjonale retter.
 • Lounge: For reisende som søker ekstra komfort og privatliv, tilbyr flyplassen VIP-salonger som tilbyr gratis snacks og drikkevarer, samt ladestasjoner, Wi-Fi og komfortable sitteplasser.
 • Forretningsfasiliteter: Forretningsreisende kan benytte seg av flyplassens forretningssenter, som tilbyr tjenester som faks, utskrift, og fotokopiering. Det er også tilgjengelige møterom for utleie, utstyrt med audiovisuelle fasiliteter.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen sikrer tilgjengelighet for passasjerer med redusert mobilitet eller funksjonshemninger. Rullestolassistanse og tilgjengelige toaletter er lett tilgjengelig, og ansatte er opplært til å gi all nødvendig støtte.

Tjenester

 • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr bagasjevogner for enkel transport av bagasje. Det er også et dedikert tapt og funnet kontor for å hjelpe passasjerer med tapte eller skadede gjenstander.
 • Valutaveksling: Passasjerer kan enkelt veksle valuta ved flyplassens valutavekslingsskranker, for å sikre at de har lokal valuta for oppholdet.
 • Transport: Ulike transportalternativer er tilgjengelige til og fra flyplassen, inkludert drosjer, bilutleie og skytteltjenester. Disse tjenestene gir enkel tilgang til hoteller og attraksjoner i nærheten.
 • Informasjonsskranker: Det vennlige og flerspråklige personalet er tilgjengelig ved informasjonsskrankene i hele terminalen for å hjelpe passasjerer med spørsmål, flyinformasjon og generell veiledning.
 • Medisinske tjenester: I nødstilfeller eller medisinsk assistanse har flyplassen en medisinsk klinikk med kvalifisert personell tilgjengelig 24/7.
 • Parkeringsfasiliteter: Alejandro Velasco Astete International Airport tilbyr trygge og sikre parkeringsplasser for både kort- og langtidsparkering, slik at passasjerer kan forlate kjøretøyene mens de reiser.
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig over hele terminalen, slik at passasjerer kan holde kontakten og få tilgang til viktige nettjenester.

Alejandro Velasco Astete internasjonale lufthavn er forpliktet til å tilby en hyggelig og effektiv reiseopplevelse. Med sine moderne fasiliteter, praktiske tjenester og hjelpsomme personale, sikrer flyplassen at passasjerene får en komfortabel og hyggelig reise til og fra Cusco. Enten reisende besøker Machu Picchu eller utforsker den vakre peruanske regionen, spiller flyplassen en viktig rolle i å ønske dem velkommen til destinasjonen.


Alejandro Velasco Astete internasjonale lufthavn Sıkça Sorulan Sorular

Alejandro Velasco Astete internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Alejandro Velasco Astete internasjonale lufthavn belirlenmiş IATA kodu CUZ ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Alejandro Velasco Astete internasjonale lufthavn havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 3h 20m süren ve Airbus A319 ile gerçekleştirilen Arturo Merino Benitez International Airport (SCL) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Alejandro Velasco Astete internasjonale lufthavn havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 4 taşıyıcı, Alejandro Velasco Astete internasjonale lufthavn hizmet vermektedir ve aralarında LATAM Airlines, Sky Airline, Jatayu Air, Viva Air Per gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Cusco şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Cusco şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Alejandro Velasco Astete internasjonale lufthavn (CUZ) tercih ederler.

Cusco çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Cusco civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella