Direktefly fra Albuquerque International Sunport (ABQ)

Non-stop flyvninger til 27 destinasjoner med 10 forskjellige flyselskaper

Albuquerque International Sunport hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Albuquerque International Sunport
Flyplass (IATA) kode ABQ
By Albuquerque
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Albuquerque International Sunport
Breddegrad 35.043333
Lengdegrad -106.612909
Nettsted Cabq.gov
Vis på kart Google maps
Albuquerque International Sunport
Albuquerque International Sunport
Albuquerque International Sunport
Albuquerque International Sunport
Albuquerque International Sunport
Albuquerque International Sunport

Albuquerque International Sunport

Albuquerque International Sunport fasiliteter og tjenester

Albuquerque International Sunport, som ligger i Albuquerque, New Mexico, er den største kommersielle flyplassen i staten. Med sine toppmoderne fasiliteter og et bredt spekter av tjenester, sikrer Sunport en jevn og behagelig reiseopplevelse for både innenlandske og internasjonale passasjerer.

Fasiliteter

The Sunport tilbyr en rekke fasiliteter for å forbedre passasjeropplevelsen:

  • Terminaler: Flyplassen består av to terminaler: hovedterminalen og hjelpeterminalen. Disse terminalene gir et komfortabelt og praktisk miljø for passasjerer.
  • Detaljhandel og servering: Reisende kan nyte et mangfoldig utvalg av utsalgssteder, inkludert avgiftsfrie butikker, bokhandlere, gavebutikker, og klesbutikker. I tillegg tilbyr Sunport et bredt spekter av spisesteder, fra raske snacks til sitte-ned-restauranter, som sikrer at enhver smak blir tatt vare på.
  • Lounge: For de som søker en mer Eksklusiv og luksuriøs opplevelse, flyplassen tilbyr førsteklasses salonger utstyrt med komfortable sitteplasser, gratis snacks og drinker, og tilgang til Wi-Fi og ladestasjoner.
  • Parkering: Sunport tilbyr korte - sikt, langsiktig og dekket parkeringsmuligheter for å imøtekomme ulike passasjerbehov. I tillegg er det utpekte parkeringsplasser for funksjonshemmede.
  • Transport: Praktiske transportalternativer, som bilutleie, samkjøringstjenester og drosjer, er lett tilgjengelig for passasjerer. enkelt nå sine ønskede destinasjoner.

Tjenester

I tillegg til sine utmerkede fasiliteter, tilbyr Sunport også en rekke tjenester for å gjøre reisen mer effektiv og fornøyelig:

  • Bagasjetjenester: Passasjerer kan dra nytte av bagasjehåndteringstjenester, inkludert bagasjevogner og skap, samt tapte og funnet fasiliteter for eventuelle feilplasserte gjenstander.
  • Informasjonsskranker: Vennlige og kunnskapsrike ansatte er stasjonert ved informasjonsskranker over hele flyplassen for å hjelpe reisende med spørsmål, gi veibeskrivelse eller tilby generell assistanse.
  • Spesiell assistanse: Sunport sikrer at passasjerer med funksjonshemminger eller spesielle behov blir godt ivaretatt, med tilgjengelige fasiliteter, rullestolassistanse og dedikert personale for å gi nødvendig støtte.
  • Internetttilgang: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele flyplassen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på nettet mens de venter på flyreisen.
  • Forretningsfasiliteter: Forretningsreisende kan dra nytte av flyplassens konferanserom, utstyrt med audiovisuelt utstyr, samt faks-, utskrifts- og kopieringstjenester.

Med sine moderne fasiliteter og omfattende utvalg av tjenester, Albuquerque International Sunport har som mål å gi passasjerene en sømløs og hyggelig reiseopplevelse. Enten du reiser, ankommer eller er på gjennomreise, sørger denne flyplassen for at reisen din er komfortabel, praktisk og stressfri.


Albuquerque International Sunport Sıkça Sorulan Sorular

Albuquerque International Sunport için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

ABQ kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Albuquerque International Sunport için atanmıştır.

Albuquerque International Sunport'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Albuquerque International Sunport ile John F. Kennedy International Airport (JFK) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 4h 5m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Albuquerque International Sunport havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Albuquerque International Sunport havalimanından ayrılan yolcular, 10 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Southwest Airlines, American Airlines, United Airlines, Delta Air Lines, Advanced Ai ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Albuquerque şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Albuquerque şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Albuquerque International Sunport (ABQ) tercih edilen seçenektir.

Albuquerque yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar: Albuquerque International Sunport (ABQ)

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella