Flygninger som går fra Al-Ahsa internasjonale flyplass (HOF)

Direkteflyvninger til 2 destinasjoner betjenes av 3 flyselskaper.

Günlük Planlanmış Al-Ahsa internasjonale flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
JED Jeddah

1 flyvninger per dag

2t 8m Vis pris
DXB Dubai
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 35m Vis pris

Al-Ahsa internasjonale flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Al-Ahsa internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode HOF
By Hofuf
Land Saudi-Arabia (SA)
Fullstendig plassering Al-Ahsa internasjonale flyplass
Breddegrad 25.294184
Lengdegrad 49.485918
Vis på kart Google maps

Al-Ahsa internasjonale flyplassfasiliteter og tjenester

Innledning

Al-Ahsa internasjonale lufthavn, som ligger i den østlige provinsen i Saudi-Arabia, fungerer som et viktig transportknutepunkt for både innenriks og internasjonale reisende. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en behagelig og praktisk opplevelse for passasjerene.

Fasiliteter

 • Terminaler: Flyplassen har to moderne og velutstyrte terminaler, en for innenlandsflyvninger og en annen for internasjonale flyvninger. Disse terminalene er designet for å håndtere et stort antall passasjerer effektivt.
 • Detaljbutikker: Passasjerer kan nyte en rekke shoppingmuligheter i taxfreeområdet, som inkluderer internasjonale merker, lokale spesialbutikker og suvenirbutikker.
 • Restauranter og kafeer: Al-Ahsa internasjonale lufthavn tilbyr en rekke spisesteder, fra hurtigmat til gourmetrestauranter, catering til forskjellige smaker og preferanser.
 • Lounge: Flyplassen har komfortable salonger for både økonomi- og businessklassepassasjerer, som gir et avslappende og fredelig miljø før avgang eller under opphold.
 • Bilutleie: Passasjerer kan enkelt få tilgang til bilutleietjenester på flyplassen, og tilbyr en praktisk måte å utforske Al-Ahsa og dens omgivelser.
 • Bønnerom: Flyplassen forstår viktigheten av religiøs praksis og tilbyr bønnerom for individer med ulike trosretninger.

Tjenester

 • Informasjonsskranke: Flyplassen har en informasjonsskranke hvor det vennlige personalet er tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med eventuelle spørsmål eller bekymringer de måtte ha.
 • Bagasjetjenester: Bagasjetjenester på Al- Ahsa International Airport inkluderer bagasjekrav, tapt og funnet, og bagasjeinnpakning, som sikrer sikker og effektiv håndtering av bagasje.
 • Medisinsk assistanse: Flyplassen har medisinske fasiliteter og kvalifisert personell for å gi nødvendig medisinsk assistanse til passasjerer. i nødstilfeller.
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele flyplassen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og få tilgang til viktig informasjon og tjenester.
 • Minibanker og valutaveksling: Passasjerer kan enkelt få tilgang til minibanker og valutavekslingstjenester innenfor flyplassens område.
 • Parkering: Flyplassen har rikelig med parkeringsplasser med både kortsiktige og langsiktige alternativer, noe som gjør det praktisk for reisende som foretrekker å kjøre til flyplassen.
 • Transport: Ulike transportalternativer, inkludert drosjer og biltjenester, er lett tilgjengelig fra flyplassen, noe som sikrer sømløs tilkobling til byen.

Al-Ahsa International Airport streber etter å tilby overlegne fasiliteter og tjenester for å forbedre reiseopplevelsen til sine passasjerer. Med sin moderne infrastruktur, varierte butikker og spisesteder, hjelpsomme personale og mange fasiliteter, sikrer flyplassen en problemfri reise for både fritids- og forretningsreisende.


Al-Ahsa internasjonale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Al-Ahsa internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

HOF kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Al-Ahsa internasjonale flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Al-Ahsa internasjonale flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 2h 5m süren ve Airbus A320 ile gerçekleştirilen King Abdulaziz International Airport (JED) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Al-Ahsa internasjonale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 3 taşıyıcı, Al-Ahsa internasjonale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Flyadeal, flyduba gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Hofuf şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Hofuf şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Al-Ahsa internasjonale flyplass (HOF) tercih ederler.

Hofuf çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Hofuf civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella