Direktefly fra Aksu flyplass (AKU)

Non-stop flyvninger til 17 destinasjoner via 11 forskjellige flyselskaper

Aksu flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Aksu flyplass
Flyplass (IATA) kode AKU
By Aksu
Land China (CN)
Fullstendig plassering Aksu flyplass
Breddegrad 41.262500
Lengdegrad 80.291667
Vis på kart Google maps

Aksu Airport Facilities and Services

Aksu Airport, som betjener byen Aksu i Kinas Xinjiang Uyghur autonome region, er et voksende flytransportknutepunkt med en rekke fasiliteter og tjenester designet for å møte passasjerenes behov. Fra det øyeblikket reisende ankommer flyplassen, har de tilgang til en rekke fasiliteter som tar sikte på å sikre en komfortabel og praktisk reiseopplevelse. Nedenfor er en oversikt over hva passasjerer kan forvente ved bruk av Aksu lufthavn.

Passasjertjenester

 • Informasjonsskranke: Aksu lufthavns informasjonsskranke hjelper passasjerer med flyforespørsler, flyplassnavigasjon og andre tjenester for å hjelpe dem å finne deres veien rundt flyplassen jevnt.
 • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr tjenester for innpakning av bagasje, trallefasiliteter og tapt og funnet tjenester for å håndtere bagasjerelaterte behov og problemer.
 • Medisinske tjenester: For helserelaterte nødsituasjoner eller bekymringer har Aksu lufthavn et utpekt medisinsk senter. Den er utstyrt for å gi førstehjelp og andre grunnleggende medisinske tjenester til passasjerer i nød.

Bespisning og shopping

 • Restauranter og kafeer: Flere spisesteder er tilgjengelige, og tilbyr passasjerene et utvalg av lokale og internasjonale retter for å tilfredsstille ulike smaker og kostholdskrav.
 • Detaljbutikker: Passasjerer kan bla gjennom et utvalg butikker for siste liten-gaver, reisenødvendigheter eller en rekke varer, inkludert regionale spesialiteter.

Komfort og bekvemmelighet

 • Ventesalonger: Komfortable sittegrupper er tilgjengelig over hele terminalen, med utpekte salonger for førsteklasses og business class passasjerer.
 • Wi-Fi-tilgang: Gratis Wi-Fi-tjeneste tilbys, slik at passasjerer kan koble seg til familien, følge med på jobb eller ganske enkelt surfe på internett mens de venter på flyet.
 • Ladestasjoner: For de som trenger å lade opp elektroniske enheter, tilbyr Aksu Airport praktiske ladestasjoner.

Transport og tilgjengelighet

 • Parkeringsfasiliteter: Flyplassen har rikelig med parkeringsplasser for private kjøretøy med en rekke kortsiktige og langtidsparkeringsmuligheter.
 • Transportalternativer: Flere transportmåter, inkludert drosjer og busser, kobler flyplassen til sentrum, og sikrer enkel og effektiv reise til og fra flyplassen.
 • Spesiell assistanse: Tjenester for passasjerer med redusert mobilitet eller andre spesielle behov er tilgjengelige, noe som sikrer en problemfri opplevelse for alle reisende.

Aksu flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Aksu flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

AKU kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Aksu flyplass için atanmıştır.

Aksu flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Aksu flyplass ile Zhengzhou Xinzheng International Airport (CGO) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 4h 30m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Aksu flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Aksu flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 11 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Gestair, China Southern Airlines, Air China, Tianjin Airlines, Shandong Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Aksu şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Aksu şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Aksu flyplass (AKU) tercih edilen seçenektir.

Aksu yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella