Spesialtilbud på flyvninger fra Ajmer flyplass (KQH)

Reis til 2 steder med 2

Günlük Planlanmış Ajmer flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
STV Surat
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 20m Vis pris
IDR Indore
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 8m Vis pris

Ajmer flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Ajmer flyplass
Flyplass (IATA) kode KQH
By Kishangarh
Land India (IN)
Fullstendig plassering Ajmer flyplass
Breddegrad
Lengdegrad
Vis på kart Google maps

Ajmer Airport fasiliteter og tjenester

Velkommen til Ajmer Airport!

Ajmer Airport, også kjent som Kishangarh Airport, er en innenriksflyplass som ligger i byen Kishangarh, nær pilegrimsreisen stedet for Ajmer i Rajasthan, India. Denne flyplassen fungerer som en viktig inngangsport for turister og lokalbefolkningen som besøker den vakre byen Ajmer og dens omgivelser. Med sine moderne fasiliteter og praktiske tjenester, sikrer den en komfortabel og problemfri reise for reisende.

Terminalfasiliteter

Flyplassen har en godt designet og romslig terminalbygning som tilbyr en rekke fasiliteter for å forbedre passasjeropplevelsen:

  • Informasjonsskranke: En dedikert informasjonsskranke er tilgjengelig, hvor vennlige og profesjonelle personale er klare til å hjelpe med alle spørsmål og gi assistanse.
  • Detaljhandel og avgiftsfri shopping: Reisende kan utforske en rekke utsalgssteder, inkludert butikker som tilbyr tradisjonelle Rajasthani-håndverk og suvenirer. Tollfrie butikker er også tilgjengelige for internasjonale reisende.
  • Mat og drikke: Flyplassen huser flere restauranter, kafeer og snackbarer som serverer et bredt utvalg av deilige retter og drikkevarer.
  • Bagasjevogner: Gratis bagasjetraller er tilgjengelig over hele flyplassen for å hjelpe passasjerene med å transportere eiendelene sine på en enkel måte.
  • Valutaveksling: Utenlandske besøkende kan få tilgang til valutavekslingstjenester i terminalbygningen.

Transport

Å komme seg til og fra Ajmer flyplass er praktisk på grunn av tilgjengeligheten av ulike transportalternativer:

  • Drosjene og drosjer: Forhåndsbetalte drosjer og drosjer kan enkelt være leies fra den utpekte skranken i ankomstområdet til terminalen. Disse tjenestene tilbyr en komfortabel og trygg måte å nå reisemålet ditt på.
  • Bilutleie: Flere bilutleiefirmaer opererer på flyplassen, og tilbyr en rekke kjøretøy for å dekke ulike reisebehov.
  • Offentlig transport: Lokale busser og auto-rickshawer er tilgjengelige for budsjettbevisste reisende som leter etter et mer økonomisk transportalternativ.

Parkeringsfasiliteter

Ajmer flyplass har rikelig med parkeringsplasser for å ta imot private kjøretøy av passasjerer og besøkende. Parkeringsområdet er godt vedlikeholdt og tilbyr både korttids- og langtidsparkeringsmuligheter til rimelige priser.

Tilgjengelighet

Flyplassen er designet for å være tilgjengelig og brukervennlig for personer med spesielle behov. Den tilbyr fasiliteter som ramper, rullestolassistanse og dedikerte parkeringsplasser for å sikre en jevn reise for alle.

Sikkerhet og sikkerhet

Ajmer flyplass prioriterer sikkerheten til passasjerene sine. Opplært sikkerhetspersonell er til stede over hele flyplassen, og strenge sikkerhetsprotokoller følges for å sikre et trygt miljø.

Samlet sett er Ajmer Airport forpliktet til å gi en hyggelig reiseopplevelse for alle passasjerer. Med sine moderne fasiliteter, praktiske tjenester og vennlige personale, fungerer det som en inngangsport til den fortryllende byen Ajmer og dens kulturarv.


Ajmer flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Ajmer flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Ajmer flyplass belirlenmiş IATA kodu KQH ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Ajmer flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 1h 20m süren ve Embraer RJ135 / RJ140 / RJ145 ile gerçekleştirilen Surat Airport (STV) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Ajmer flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 2 taşıyıcı, Ajmer flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Shuttle Americ gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Kishangarh şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Kishangarh şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Ajmer flyplass (KQH) tercih ederler.

Kishangarh çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Kishangarh civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella