Non-stop flyvning fra Ağrı flyplass (AJI)

Non-stop flyvninger til 3 destinasjoner med 1 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Ağrı flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ESB Ankara

1 flyvninger per dag

1t 45m Vis pris
IST Arnavutköy

1 flyvninger per dag

2t 25m Vis pris
SAW Istanbul
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 15m Vis pris

Ağrı flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Ağrı flyplass
Flyplass (IATA) kode AJI
By Agri
Land Turkey (TR)
Fullstendig plassering Ağrı flyplass
Breddegrad 39.655726
Lengdegrad 43.025766
Nettsted Agri.dhmi.gov.tr
Vis på kart Google maps

Ağrı flyplassfasiliteter og tjenester

Ağrı lufthavn ligger i den østlige Anatolia-regionen i Tyrkia, og fungerer som en førsteklasses inngangsport for både reisende og lokalbefolkningen, og tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester som passer til passasjerenes behov. Fra shopping til bespisning, og fra transport til spesiell assistanse, Ağrı flyplass sikrer en praktisk og komfortabel reiseopplevelse.

Innsjekking og passasjertjenester

 • Innsjekk- I skranker: Ağrı flyplass har flere innsjekkingsskranker der passasjerer kan registrere seg for flyreiser og sette av bagasjen. Flyplassen anbefaler å ankomme minst to timer før planlagt avgangstid for innenlandsflyvninger.
 • Informasjonsskranke: For eventuelle forespørsler eller assistanse er informasjonsskranken tilgjengelig for passasjerer.
 • Tapt og funnet: Passasjerer som har mistet gjenstander kan rapportere til mistet og funnet-seksjonen for å få hjelp.

Shopping og servering

 • Tullfri butikk: Internasjonale reisende kan kjøpe en rekke varer til avgiftsfrie priser i det angitte shoppingområdet.
 • Gavebutikker: Gave- og suvenirbutikker tilbyr et bredt spekter av produkter, inkludert lokalt håndverk og tradisjonelle gjenstander, ideelt for gaver eller minnesmerker i siste liten.
 • Restauranter og kafeer: flyplassen huser flere spisesteder som tilbyr tyrkisk mat og internasjonale retter, sammen med kafeer for raske snacks og forfriskninger.

Transport

 • Taxi og bilutleie: Lett tilgjengelige drosjer kan bli funnet utenfor terminalen, som gir transport til ulike destinasjoner. Bilutleie er også tilgjengelig for de som søker uavhengige reisealternativer.
 • Parkering: Ağrı flyplass tilbyr parkeringsmuligheter for private biler. Både korttids- og langtidsparkering er tilgjengelig, med plasser for funksjonshemmede.

Tilgjengelighet og spesialhjelp

 • Tilgjengelighet for funksjonshemmede passasjerer: Flyplassen er utstyrt med fasiliteter for å hjelpe passasjerer med redusert mobilitet, inkludert rullestoltilgang, tilpassede toaletter og utpekte parkeringsplasser.
 • Medisinske tjenester: Medisinsk assistanse er tilgjengelig på flyplassen for nødstilfeller eller helserelaterte bekymringer.

Lounge og VIP-tjenester

 • VIP Lounge: For en mer privat og komfortabel venteopplevelse kan passasjerene få tilgang til VIP-loungen, som tilbyr fasiliteter som forfriskninger, lesemateriell og Wi-Fi.

Finansielle tjenester

 • Minibanker og valutaveksling: Minibanker er plassert over hele terminalen for kontantuttak. Valutavekslingskontorer er også tilgjengelige for internasjonale besøkende som trenger å veksle utenlandsk valuta.

Sikkerhet

 • Sikkerhetssjekkpunkter: Ağrı flyplass prioriterer passasjersikkerhet med grundige sikkerhetskontroller og bagasjesjekker.

Sıkça Sorulan Sorular

Ağrı flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

AJI kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Ağrı flyplass için atanmıştır.

Ağrı flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Ağrı flyplass ile Istanbul Airport (IST) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 2h 25m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Ağrı flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Ağrı flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Turkish Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Agri şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Agri şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Ağrı flyplass (AJI) tercih ederler.

Agri çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Agri civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella