Spesialtilbud på flyvninger fra Adnan Menderes flyplass (ADB)

Utforsk 74 steder med 21 forskjellige transportører

Adnan Menderes flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Adnan Menderes flyplass
Flyplass (IATA) kode ADB
By Gaziemir
Land Turkey (TR)
Fullstendig plassering Adnan Menderes flyplass
Breddegrad 38.293763
Lengdegrad 27.152029
Nettsted Adnanmenderesairport.com
Vis på kart Google maps
Adnan Menderes flyplass
Adnan Menderes flyplass
Adnan Menderes flyplass
Adnan Menderes flyplass
Adnan Menderes flyplass
Adnan Menderes flyplass

Adnan Menderes flyplass

Adnan Menderes Airport Fasiliteter og tjenester

Flyplassoversikt

Adnan Menderes Airport, som ligger i Izmir, Tyrkia, er en livlig internasjonal flyplass som fungerer som en inngangsport til den vakre Egeerhavet-regionen. Den er oppkalt etter Adnan Menderes, en fremtredende tyrkisk politiker. Denne moderne flyplassen er utstyrt med toppmoderne fasiliteter og tilbyr en rekke tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for passasjerer.

Terminaler

Flyplassen har to terminaler:

 • Internasjonal terminal: Denne terminalen håndterer alle internasjonale flyvninger. Den har en romslig og moderne design, som sikrer en jevn passasjerflyt. Inne kan reisende finne avgiftsfrie butikker, restauranter, kafeer og salonger for å slappe av før flyturen.
 • Innenriksterminal: Som navnet antyder, passer denne terminalen til innenlandsflyvninger. Den er utstyrt med moderne bekvemmeligheter og gir en sømløs reise for passasjerer som reiser innenfor Tyrkia. Ulike utsalgssteder og tjenester er tilgjengelige for å møte passasjerenes behov.

Fasiliteter

Adnan Menderes flyplass tilbyr en rekke fasiliteter for å forbedre reiseopplevelsen:

 • Duty-free shopping: Passasjerer kan unne seg taxfree-shopping i de velfylte taxfree-butikkene, som tilbyr et bredt utvalg av lokale og internasjonale merker.
 • Restauranter og kafeer: En rekke spisesteder er tilgjengelig over hele terminalene, som serverer både lokale og internasjonale retter. Enten passasjerer har lyst på en rask matbit eller et sittende måltid, er det mange alternativer å velge mellom.
 • Lounge: Reisende som ønsker en mer eksklusiv og avslappende plass, kan få tilgang til flyplassloungene. Disse førsteklasses fasilitetene gir komfortable sitteplasser, gratis forfriskninger og andre fasiliteter, slik at passasjerer kan slappe av før reisen.
 • Valutaveksling og banktjenester: Valutadisker og bankfasiliteter er tilgjengelige for passasjerer som trenger å veksle eller ta ut penger.
 • Wi-Fi og ladestasjoner: Adnan Menderes flyplass forstår viktigheten av å holde kontakten. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig overalt på terminalene, sammen med en rekke ladestasjoner for å holde elektroniske enheter drevet.
 • Bilutleie: For passasjerer som ønsker å utforske regionen i sitt eget tempo, er bilutleietjenester beleilig plassert. på flyplassen.
 • Medisinske fasiliteter: I nødstilfeller eller mindre medisinske behov har flyplassen medisinske fasiliteter bemannet med kvalifiserte fagfolk.

Transport

For å lette transporten til og fra flyplassen er følgende alternativer tilgjengelige:

 • Drosjene: Drosjer er lett tilgjengelige utenfor terminalene på utpekte standplasser, noe som gir en praktisk og effektiv transportform til ulike destinasjoner.
 • Offentlig transport: Busser og minibusser kjører fra flyplassen, og kobler passasjerer til forskjellige distrikter i Izmir og nærliggende områder.
 • Privat transport: Passasjerer kan velge private transporttjenester, som tilbyr personlig transport til de ønskede stedene.

Adnan Menderes flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Adnan Menderes flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

ADB kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Adnan Menderes flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Adnan Menderes flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 4h 40m süren ve Boeing 737MAX 8 Passenger ile gerçekleştirilen Dubai International Airport (DXB) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Adnan Menderes flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Adnan Menderes flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 21 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, SunExpress, Pegasus, Turkish Airlines, Corendon Airlines, Aegean Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Gaziemir şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Gaziemir şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Adnan Menderes flyplass (ADB) tercih edilen seçenektir.

Gaziemir yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar: Adnan Menderes flyplass (ADB)

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella