Spesialtilbud på flyvninger fra Adak flyplass (ADK)

Utforsk 1 steder med 1 forskjellige transportører

Günlük Kalkış Programı Adak flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ANC Ankerplass

1 flyvninger per dag

2t 43m Vis pris

Adak flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Adak flyplass
Flyplass (IATA) kode ADK
By Adak Island
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Adak flyplass
Breddegrad 51.761587
Lengdegrad -176.621747
Vis på kart Google maps

Adak flyplass

Adak Airport Facilities and Services

Introduksjon

Adak Airport, som ligger på Adak Island i Aleutian Chain of Alaska, fungerer som et viktig transportknutepunkt for regionen. Enten du er en lokal innbygger eller en besøkende til denne unike og avsidesliggende destinasjonen, tilbyr flyplassens fasiliteter og tjenester bekvemmelighet og komfort under reisen.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Flyplassen har en moderne og romslig terminalbygning som gir et innbydende miljø for passasjerer.
 • Venteområde: De komfortable sitteplasseringene i venteområdet sørger for en avslappende opplevelse mens man venter på fly.
 • Toaletter: Rene og velholdte toaletter er lett tilgjengelig i terminalen for passasjerenes komfort.
 • Detaljhandel: Utforsk en rekke butikker som tilbyr lokale suvenirer, snacks og reiseutstyr.
 • Bilutleie: Hvis du planlegger å utforske Adak Island videre, er bilutleie tilgjengelig på flyplassen, noe som gir deg friheten til å bevege deg rundt i ditt eget tempo.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsplasser plass for private kjøretøy i nærheten av terminalbygningen, noe som sikrer enkel tilgang for passasjerer.
 • Tilgjengelighet: Adak Airport sikrer tilgjengelighet for personer med funksjonshemminger, med fasiliteter designet for å imøtekomme deres spesifikke behov.

Tjenester

 • Bagasjehåndtering: Flyplassen tilbyr effektive bagasjehåndteringstjenester for å sikre at bagasjen din ankommer trygt og rettidig til destinasjonen.
 • Flyinformasjon: Skjermer med detaljert flyinformasjon gjennom hele terminalen hold passasjerer informert om ankomster, avganger og eventuelle forsinkelser.
 • Tapt og funnet: Hvis du mister eller mister en gjenstand under reisen, har flyplassen en dedikert tapt og funnet-tjeneste for å hjelpe med gjenforener deg med eiendelene dine.
 • WiFi: Hold deg tilkoblet med gratis Wi-Fi tilgjengelig på hele flyplassen, slik at du kan surfe på internett eller følge med på jobb under oppholdet.
 • Transport: Adak Flyplassen tilbyr praktiske transportmuligheter til og fra overnattingssteder i nærheten, noe som sikrer en jevn overgang til din endelige destinasjon.
 • Medisinsk assistanse: I tilfelle medisinske nødsituasjoner, har flyplassen opplært personale og medisinske fasiliteter i beredskap for å yte umiddelbar assistanse.
 • Kafeteria: Ta et raskt måltid eller en matbit på flyplassens kafeteria, og tilbyr en rekke alternativer for å tilfredsstille dine lyster.
 • Besøksinformasjon: Det vennlige flyplasspersonalet er tilgjengelig for å gi besøkende. med informasjon om lokale attraksjoner, overnattingssteder og transportmuligheter.
 • Sikkerhet: Adak flyplass opprettholder strenge sikkerhetstiltak for å sikre sikkerheten og komforten til alle passasjerer og ansatte.

Adak Airports velutstyrte fasiliteter og omfattende tjenester gjør den til et utmerket valg for reisende til Adak Island. Enten du reiser eller ankommer, streber flyplassen etter å gi en sømløs og hyggelig opplevelse, og dekker alle dine behov under hele reisen.


Adak flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Adak flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Adak flyplass belirlenmiş IATA kodu ADK ile tanımlanır.

Adak flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Adak flyplass ile arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Adak flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 1 taşıyıcı, Adak flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Alaska Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Adak Island şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Adak Island şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Adak flyplass (ADK) tercih ederler.

Adak Island çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Adak Island civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella