Non-stop flyvning fra Abdul Rachman Saleh flyplass (MLG)

Non-stop flyvninger til 2 destinasjoner via 3 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Abdul Rachman Saleh flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
HLP Jakarta

4 flyvninger per dag

1t 20m Vis pris
CGK Jakarta

1-2 flyvninger per dag

1t 33m Vis pris

Abdul Rachman Saleh flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Abdul Rachman Saleh flyplass
Flyplass (IATA) kode MLG
By Malang
Land Indonesia (ID)
Fullstendig plassering Abdul Rachman Saleh flyplass
Breddegrad -7.933036
Lengdegrad 112.711600
Vis på kart Google maps

Abdul Rachman Saleh Airport Fasiliteter og tjenester

Abdul Rachman Saleh Airport ligger i Malang, East Java, Indonesia. Det fungerer som et viktig transportknutepunkt for både innenlandske og internasjonale reisende. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk opplevelse for passasjerene.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Flyplassen har en moderne og romslig terminalbygning med effektiv planløsning og design, som gir rikelig med sitteplasser og et hyggelig miljø for reisende.
 • Detaljsalg: Passasjerer kan nyte en rekke shoppingopplevelser på flyplassens utsalgssteder, som tilbyr en rekke produkter som avgiftsfrie varer, mote, suvenirer og lokalt håndverk.
 • Restauranter og kafeer: Det er flere spisesteder tilgjengelig, inkludert restauranter og kafeer som imøtekommer ulike smaker og preferanser. Reisende kan nyte deilige måltider, snacks og drikke før eller etter flyreisen.
 • Minibanker og valutaveksling: Banktjenester er lett tilgjengelige, med minibanker praktisk plassert i hele terminalen. I tillegg er valutavekslingsfasiliteter tilgjengelig for internasjonale reisende.
 • Lounge: Flyplassen tilbyr komfortable salonger for passasjerer som ønsker et mer eksklusivt og rolig miljø. Disse salongene tilbyr ulike fasiliteter, inkludert gratis forfriskninger, WiFi-tilgang og forretningsfasiliteter.
 • Bagasjetjenester: Abdul Rachman Saleh Airport sørger for jevn håndtering av bagasje med sine effektive bagasjetjenester. Bagasjetraller, praktisk bagasjeoppbevaring og en tapt og funnet avdeling er tilgjengelig for å imøtekomme alle spesifikke behov.

Tjenester

 • Flyinformasjon: Flyinformasjonsskjermer i sanntid er strategisk plassert over hele terminalen, slik at passasjerer kan holde seg oppdatert på avgangs- og ankomsttider, gatenummer og eventuelle endringer i tidsplanen.
 • Transport: b> Flyplassen tilbyr ulike transportalternativer, inkludert taxitjenester, skyttelbusser og bilutleie, noe som gjør det mulig for reisende å nå sine ønskede destinasjoner med letthet.
 • Medisinske fasiliteter: Flyplassen prioriterer passasjerenes sikkerhet og velvære ved å tilby medisinske fasiliteter, inkludert en fullt utstyrt klinikk og førstehjelpstjenester, bemannet av kvalifisert helsepersonell.
 • Tilgjengelighet: Abdul Rachman Saleh flyplass tar imot reisende med funksjonshemminger eller spesielle behov ved å tilby utpekte parkeringsplasser, tilgjengelige toaletter og dedikert assistanse i hele terminalen.
 • Forretnings- og konferansefasiliteter: For de som reiser i forretningsøyemed, flyplassen tilbyr møterom utstyrt med moderne fasiliteter og audiovisuelle fasiliteter, noe som muliggjør produktivt arbeid eller konferanser.
 • Wi-Fi og ladestasjoner: Gratis Wi-Fi-tilkobling er tilgjengelig på hele flyplassen, som sikrer at passasjerer kan holde kontakten. I tillegg er ladestasjoner praktisk plassert for å lade elektroniske enheter.

Abdul Rachman Saleh Airport streber etter å gi en hyggelig og effektiv reiseopplevelse for alle passasjerer. Utvalget av fasiliteter og tjenester som tilbys imøtekommer de ulike behovene og preferansene til reisende, noe som gjør det til et foretrukket valg for transport i Øst-Java, Indonesia.


Abdul Rachman Saleh flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Abdul Rachman Saleh flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Abdul Rachman Saleh flyplass belirlenmiş IATA kodu MLG ile tanımlanır.

Abdul Rachman Saleh flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Abdul Rachman Saleh flyplass ile Soekarno-Hatta International Airport (CGK) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 1h 35m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Abdul Rachman Saleh flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 3 taşıyıcı, Abdul Rachman Saleh flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Citilink, Batik Air, Garuda Indonesi gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Malang şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Malang şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Abdul Rachman Saleh flyplass (MLG) tercih edilen seçenektir.

Malang yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella