Spesialtilbud på flyvninger fra Abakan internasjonale flyplass (ABA)

Reis til 6 steder med 3

Günlük Planlanmış Abakan internasjonale flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
OVB Novosibirsk

1-2 flyvninger per dag

1t 20m Vis pris
DME Moskva

1 flyvninger per dag

5t 5m Vis pris
SVO Khimki

1 flyvninger per dag

5t 20m Vis pris
KJA Krasnojarsk
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 55m Vis pris
NSK Norilsk
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 50m Vis pris
AER Sotsji
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

6t 15m Vis pris

Abakan internasjonale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Abakan internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode ABA
By Abakan
Land Russia (RU)
Fullstendig plassering Abakan internasjonale flyplass
Breddegrad 53.751235
Lengdegrad 91.399711
Nettsted Abakan.aero
Vis på kart Google maps

Abakan internasjonale lufthavn fasiliteter og tjenester

Innledning

Abakan internasjonale lufthavn, som ligger i republikken Khakassia i Russland, er en moderne og velutstyrt flyplass som tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for reisende. Enten du besøker Abakan for forretninger eller fritid, streber flyplassen etter å sikre en jevn og komfortabel opplevelse for alle passasjerer.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Abakan internasjonale lufthavn har en romslig og godt designet terminalbygning utstyrt med moderne fasiliteter.
 • Detaljhandel og servering: Passasjerer kan nyte en rekke shoppingmuligheter, inkludert avgiftsfrie butikker, hvor de kan kjøpe en rekke produkter som parfymer, kosmetikk og elektronikk. Flyplassen huser også flere restauranter, kafeer og barer, noe som sikrer at reisende har en rekke spisesteder.
 • Forretningsfasiliteter: For de som reiser på forretningsreise, tilbyr flyplassen forretningssalonger hvor passasjerer kan jobbe og holde møter i et rolig og behagelig miljø. Høyhastighets Wi-Fi er tilgjengelig i hele terminalbygningen.
 • Informasjonsskranker: Det er informasjonsskranker tilgjengelig i terminalbygningen for å hjelpe passasjerer med spørsmål eller bekymringer de måtte ha angående reise- eller flyplassfasiliteter.
 • Babyomsorgsfasiliteter: Abakan International Airport tilbyr babypleierom utstyrt med stellebord, pleiestasjoner og komfortable sitteplasser for å imøtekomme behovene til passasjerer som reiser med spedbarn.
 • Fasiliteter for funksjonshemmede: Flyplassen er designet for å være tilgjengelig for passasjerer med funksjonshemninger, med fasiliteter som tilgjengelige toaletter, ramper og heiser.

Tjenester

 • Bagasjetjenester: Abakan International Flyplassen sikrer effektiv bagasjehåndtering med bagasjetraller tilgjengelig for passasjerbruk. Det finnes også tjenester for innpakning av bagasje for ekstra bekvemmelighet og sikkerhet.
 • Transport: Flyplassen tilbyr ulike transportmuligheter til og fra sentrum, inkludert drosjer, bilutleie og offentlige busser.
 • Tapt og funnet: Ved tapte eller forlagte gjenstander er en dedikert tapt og funnet-tjeneste tilgjengelig for å hjelpe passasjerene med å finne eiendelene deres.
 • Medisinske tjenester: Abakan internasjonale lufthavn har medisinske fasiliteter utstyrt med utdannede fagfolk. for å gi akutt medisinsk hjelp om nødvendig.
 • Minibanker og valutaveksling: Det er minibanker og valutavekslingsskranker beleilig plassert i terminalbygningen, noe som sikrer enkel tilgang til finansielle tjenester for passasjerer.

Abakan International Airport er forpliktet til å tilby førsteklasses fasiliteter og tjenester for å forbedre den totale reiseopplevelsen til sine passasjerer. Fra en moderne terminalbygning og en rekke butikker og spisesteder til utmerket transport og medisinske tjenester, sørger flyplassen for at alle dine reisebehov blir dekket. Med sitt fokus på kundetilfredshet, har Abakan International Airport som mål å etterlate et varig positivt inntrykk på hver reisende som går gjennom dørene.


Abakan internasjonale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Abakan internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Abakan internasjonale flyplass belirlenmiş IATA kodu ABA ile tanımlanır.

Abakan internasjonale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Abakan internasjonale flyplass ile Sochi International Airport (AER) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 6h 15m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Abakan internasjonale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 3 taşıyıcı, Abakan internasjonale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında S7 Airlines, Aeroflot, NordStar Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Abakan şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Abakan şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Abakan internasjonale flyplass (ABA) tercih ederler.

Abakan çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Abakan civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella